lumoava Mia Höytö cosmetics

lainahöyhenissä

 

ihonhoitorituaaleissani on uusi suosikki, ihana Mia Höytö- cosmetics. 

tammikuussa kaipailin blogikirjoituksessani syväkosteuttavaa ja ihoa kirkastavaa öljyä kuivan talvi-ihoni pelastukseksi. apu oli lähempänä kuin arvasinkaan - kotimaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijä Mia Höytö ilahdutti minua nimeään kantavan kosmetiikkabrändinsä öljyseerumilla* ja ihon kosteustasapainoa suojelevalla puhdistusvoiteella*. 

olen käyttänyt kasvoöljyä sekä puhdistusvoidetta nyt reilun viikon verran päivittäin, ja olen hurmaantunut. muutaman päivittäisen öljytipan kasvoille levittämisen lisäksi teen kerran viikossa itselleni kasvohieronnan öljyseerumia käyttäen ennen nukkumaan menoa, minkä jälkeen ihoni tuntuu mahdottoman pehmeältä herätessäni.  

kaikkea kaunista rakastava luonteeni on tietenkin myös otettu merkin silmää hivelevistä purnukoista - yksinkertaisen kauniit purkit ovat vertaansa vailla visuaalisuudessaan. 

suoraan sanottuna koko brändi, ja Mia, on aivan käsittämättömän voimaannuttava! nuori nainen, toteuttamassa unelmaansa puhtaan ja luonnonmukaisen kauneudenhoidon nimissä alalla, missä suuret kosmetiikkajätit jylläävät - ja tekee sen vielä näin tyylikkäästi. tällaista naisvoimaa janoan lisää. 

ahh, olen inspiroitunut. kiitos Mia.

 

* tuote saatu // gifted 

 

Kommentit

So It Goes (Ei varmistettu) https://soitgoes-diary.blogspot.fi/

Näillä puheilla, näillä kokemuksilla ja näillä kuvilla mä olen niin myyty. Kiitos sinä ja kiitos Mia

Kommentoi