maitokahvia ja pestyä pellavaa

lainahöyhenissä

 

 

aiemmin sisustuksessa suosimani mustavalkoisen väripaletin tilalle on kuin varkain muuttanut pehmeämpi suuntaus, ihanan maanläheinen, pellavainen sävymaailma. 

kodinhoitohuoneen tason ja kaapistot sekä keittiön kiintokalusteet poislukien, loistaa valkoinen lähes täysin poissaolollaan kotonani. mustaa löytyy pienissä erissä sieltä täältä valaisimista ja kontrastina kukkaruukuissa. 

suureksi osaksi sävymaailman johdosta, on talo tuntunut alusta asti todella kotoisalta. vaikka huonekaluja on uupunut sieltä täältä, on huoneissa vaeltanut lämmin tuntu. 

kaikki on huolellisen huoletona.  

 

Kommentit

Marttah (Ei varmistettu)

Sinulla on kotonasi erittäin kaunista! Värimaailma on ihana. Onko seinät valkoiset vai onko nekin jotain maanläheisempää sävyä?

Aurinkoisia talvi-/kevätpäiviä sinulle!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaunis! Seinien sävy on Tikkurilan valkoinen, mikä ei ole kovinkaan valkoinen, vaan näyttää pikemminkin aaivstuksen sävytetyltä. Olen ollut oikein tyytyväinen tähän valintaan :)

Annaes (Ei varmistettu)

Tämä pellavainen sisustus on niin kaunis! Jättää suorastaan sanattomaksi! Omassakin sisustuksessa olen hiljattain löytänyt pellavan. Siitä tulee sellainen hento ja luonnollinen fiilis. Tämä blogi se vaan on aina niin ihana ja visuaalinen, kiitos.

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos ihama Annaes, tulipa hyvä mieli viestistäsi. Pellava on kyllä niin mahdottoman kaunista!

Ihanaa päivää Sinulle :) 

Kommentoi