mieletön mehulinko

IMG_6274-2.jpg

 

huushollini on vallannut valtaisa mehuinto uuden mehulingon myötä. 

syy, miksi mehulinko ei ole aiemmin muuttanut luokseni, on ollut pieni huoli siitä, että mehustus olisi jotenkin hankalaa. tai mehulingon siivoaminen ihan kohtuuton savotta. mutta eipä vaan olekaan.

linko-ostoksilla valitsin päättäväisesti tehokkaimman mehustimen hyllystä – koska mitä enemmän poweria, sitä paremmin mehua. en tietenkään muista mikä tämä kyseinen mehustimeni on, mutta olen siihen äärettömän tyytyväinen. mehua syntyy hetkessä litran kannullinen, ja linko on todella helppo ja vaivaton puhdistaa. 

kuvassa viimeisin suosikkimehu, joka pitää sisällään kamalasti kaikkea: vihreää omenaa, jääsalaattia, minttua, kurkkua, selleriä, inkivääriä, limeä, päärynää ja ananasta. määriä en osaa sanoa, koska mehustukseni on mallia sitä sun tätä sekaisin. mutta tällainen yliolkainen sohaaminen sopii tähän hommaan paremmin kuin hyvin – aika hankala on saada lopputuotteeksi juomakelvotonta mehua. 

jos joku siellä empii mehulingon hankkimista edellä pohtimistani syistä johtuen, voin varmuudella todeta, huolesi on aiheeton. tämä on koukuttavaa puuhaa!

terveisin mehukreisi,

Tiiu Piret xx

ps. aamujen ehdoton suosikki on tujakka inkivääri-porkkana-sitruuna shotti, joka takuulla herättää unisemmankin aamuihmisen.  

 

 

IMG_6275.jpg

IMG_6276.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *