muhkea musta

lainahöyhenissä

 

puuhkea asu viikonlopulta. 

vanhat mammalevikset ovat pesun, ja talvikauden jäljiltä niin karmean kankeat, että hyvän hetken näissä saa jumpata että ovat taas pehmeässä kesäkunnossa. yhdessä Valentinon laukun kanssa vaalea denim saa aikaiseksi jopa pastellisen fiiliksen koko asuun. hyvin epätyypillistä itselleni, mutta myönnän kyllä viihtyväni. 

muhkea uusi höyhentakki on odottanut jo hyvän aikaa kaapissa passeleita ulkoilukelejä. takki on valmistettu strutsin höyhenistä ja on ruotsalaisen PelloBello merkin käsialaa. ihastuin kevyeen puuhkatakkiin niin kovasti, että tilasin myös vastaavan, hieman paremmin kylmältä suojaavan tiibetinlampaan villasta valmistetun takin itselleni. mutta siitä lisää tuonnempana.

ihana olet oi uljas musta. 

translation// wearing vintage Levis, PelloBello feather jacket,  Zara blouse, Valentino bag & Zara boots. 

 

 

Kommentit

bride (Ei varmistettu)

Mainitsit yhdessä postauksessasi vähän aikaa sitten, että parisuhteessasi menee tällä hetkellä oikein hyvin (jee, se on ihanaa!). Siitä tulikin mieleeni, että oletteko kihloissa tai/ja naimisissa? Muistaakseni aihe ei ole koskaan tullut esille blogissasi :)

Piret
lainahöyhenissä

Oikeassa olet, en ole koskaan aiheesta puhunut täällä, mutta ei asia toki mikään salaisuus ole :)  Emme ole naimisissa, eikä kihloja ole vaihdettu. 

-H (Ei varmistettu)

Täydellinen asu!!! Saanko udella mistä tilasit laukkusi? Katsoin, että kyseinen väri/koko on Valentinon omilta sivuilta loppu ja esim. Mytheresasta mietin, että onkohan tuo väri se sama, mikä heillä on?? Valentonin sivuillahan väri on dove grey ja monilla muilla sivuilla pink ja haluan nimenomaan tuon "vähän likaisen pinkin" :)

Piret
lainahöyhenissä

Hmm, tämä onkin hieman kinkkisempi kysymys - kieriskelin väriongelman kanssa itsekin nimittäin. 

Valentinon sivuilla tämä väri on "poudre". Kuin myös Net-a-Porterin sivuilla (mistä tilasin oman laukkuni) sävyn nimi oli "poudre", siihen saakka kunnes klikkasin laukun ostoskoriin, ja väriksi muutui yhtäkkiä jokin "dust pink" tai vastaava. 

Nyt kun katsoin Valentinon sivuilta, niin siellä on selkeästi kaksi eriväristä laukkua, joiden molempien väriksi on ilmoitettu "poudre": 

Medium koossa: http://www.valentino.com/fi/shoulder-bag_cod45294832io.html

Small koossa: http://www.valentino.com/fi/shoulder-bag_cod45289482mf.html

Noista kahdesta sanoisin, että tuo Medium koon laukku on nyt saman sävyinen "poudre" kuin omani :) 

Tämä on jotenkin todella hupaisa sävysoppa - vaikka laukkua ostaessani olin tulossa hulluksi kun en tiennyt että missä värissä olen laukkuni saamassa tai edes minkä sävyn haluaisin.

-H (Ei varmistettu)

Kiitos todella paljon kattavasta vastauksestasi, siitä oli paljon apua ja toivottavasti saan oman laukkuni juuri siinä täydellisessä värissä :)

heidixx (Ei varmistettu)

Ihana takki! Ehkä joudun itsekin tilaamaan :) Lähteekö tuosta sulkia käytössä?

Piret
lainahöyhenissä

Kyllä sulkia luonnollisesti hieman pölisee irti, mutta en ole huomannut tätä ongelmaksi kuitenkaan :) 

Neiti Tähti (Ei varmistettu)

Hei, takki on tosi kaunis, mutta googlettelin strutsin karvan eettisyydestä eikä kovin hyvältä kuulostanut. Harmillista, koska en halua eläintenrakastajana tuollaista tukea.

Piret
lainahöyhenissä

Hyvä pointti . Käsitykseni mukaan nämä takeissa erityisesti käytetyt höyhenet ovat strutsien "aluskarvaa", mitä irtoaa luonnostaan runsaasti - ei siis varsinaisia sulkia, jotka vaihtuvat harvempaan ja joiden kestää kaun kasvaa uljaaseen mittaansa. 

Laitoin viestisi johdosta tiedustelen PelloBellolle koskien heidän käyttämiensä höyhenten alkuperää. Katsotaan mitä vastaavat. 

 

Miss Tähti (Ei varmistettu)

Kiitos Piret aktiivisuudesta! Olisi mahtavaa, jos nämä eettisesti tuotettu! Upeita takkeja ja hienoa, että tehdään Ruotsissa.

Piret
lainahöyhenissä

Eläinten, niin kuin ihmistenkin kaltoin kohtelu muotibisneksessä on kerrassaan karmeaa, ja ilmeisen päivittäistä.  Mutta pakko on pystyä uskomaan siihenkin, ettei kaikki ole pelkästään riistämällä tuotettua. Toivotaan että saan pian vastauksen PelloBellolta :) 

Miss T (Ei varmistettu)

Moikka Piret, oletko vielä saanut vastausta PelloBellolta?

Piret
lainahöyhenissä

Sain kyllä! PelloBellolta vastasivat, että heidän käyttämänsä höyhenet ajellaan strutsilta - samaan tapaan kuin lammas keritään. He eivät käytä yksitellen nypittyjä höyheniä/sulkia, mikä toimenpiteenä on luonnollisesti linnulle kivulias. 

Piret
lainahöyhenissä

Lähti liian aikaisin tuo viestini.

Se piti vielä sanomani, että olivat hyvin otettuja, kun tiedustelin heidän tuotantotavoistaa  - ja vastasivat hyvin nopeasti. En vain tollukka ole muistanut kirjata vastausta tänne niinkuin lupasin. 

Miss T (Ei varmistettu)

Hei Piret, ihana kuulla, kiitos vastauksesta! Ehkä voin siis harkita tilaamista :).

eveliik (Ei varmistettu)

Hei!
Onko tuo takkisi sitä lyhyempää mallia? :) ja mikä koko? Arvon kovasti s ja m koon välillä. Miten toimitus Suomeen onnistui? Sivuilla ei lue että toimittaisivat Suomeen mutta ymmärtääkseni sekin on mahdollista. Kiitos jo etukäteen avusta, jospa minäkin uskaltautuisin tilaamaan omani!

Piret
lainahöyhenissä

Täatö höyhentakista mulla on lyhyempi malli. Arvoin itsekin kahden koon välillä ja otin lopulta S:n. Aika naftia kokoa ovat joten suosittelen kyllä tsekkaamaan ne sivulla ilmoitetut mitat. Hihat varsinkin on aika lyhyet..

Piret
lainahöyhenissä

Aa ja hyvin onnistui toimitus Suomeen :)

Kommentoi