need. nude.

lainahöyhenissä

 

nudet pumpsit ja hailakan keskisinistä denimiä - tässä yhdistelmässä jos viettäisin vaikka ihan koko kesän 2013 . näyttää niin kreisihyvältä.

vinkatkaahan - löytyykö nettialesta simppeleitä nudekorkoja sopuhintaan ? kaikki havainnot otetaan vastaan. kyllä te tiedätte mistä meikäläinen diggaa.

translation// incredible nude fever. need to find a pair of nude stilettos to ruin my feet in.

source: 1 // 2 // 3

 

Kommentit

neiti Nolife (Ei varmistettu)

Hei!

Kun olet tuollainen fashionista ja muodin aallonharjalla heiluva tyyppi, niin haluaisitko selventää minulle jotain mikä on aivan turha ja off topicia. Eli ennen kysymysmerkkiä (?) ja huutomerkkiä (!) käytetään välilyöntiä. Näin ! Mikä hitto tämä juttu on ?

Olen luultavasti sinun kanssa samoilla vuosiluvuilla syntynyt ja tämä asia on noussut esiin nuorempien jannujen teksteissä ja olen laittanut sen huonon sivistyksen piikkiin, mutta jos sinäkin käytät tuota, niin huonosta sivistyksestä ei voi olla enää kyse. Eli ? Mitä ? Ihmettä ?

(Ja kyllä, olen raskas. Koko joulunpyhät olen rentoillut ja nukkunut ja sitten päälle iski vielä kuume, eli aikaa turhille ja tyhmille kysymyksille on.)

Kiitos ja anteeksi!

T: neiti Nolife

Piret
lainahöyhenissä

Hah. Enpä osaa vastata - en tiennyt että se on jokin "juttu". Omassa blogitekstissäni en käytä isoja alkukirjaimia ja jätän välilyönnin ennen kysymysmerkkiä, vaikka tiedän sen olevan kieliopillisesti väärin. Se vaan näyttää omaan silmääni postausteksteihini sopivan. Ei siis sen kummempaa :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun silmään tuo taas ei ota lainkaan, mutta se johtunee pidemmistä oleskeluistani Ranskassa, jossa ko. merkkien eteen nimenomaan kuuluu laittaa välilyönti.. Alkuun se näytti silmään todella kummalliselta, mutta nyt molemmat tavat tuntuu normaaleilta.

Huikkailethan Piret, jos nudekorkoja eteesi osuu, sellaiset on nimittäin haussa täälläkin!

SiRi (Ei varmistettu)

Ostin itse Mangosta loppukesästä tämäntyyppiset nudena ja mustana. Nyt en ole varma, millainen väri tämä mahtaa olla luonnossa, mutta muuten minusta simppelit ja sopivan korkeus. No tosin sinä osaat kyllä sipsuttaa paljon korkeammissakin, näemmä :)

http://shop.mango.com/FI/p0/mango/sale/shoes/suede-stiletto/?id=73620033...

heta margareta
Viinillä

Viime pääsiäisenä ostin aldosta aika täydelliset teräväkärkiset nude-heelsit. Hidas wifi ja kökköipad estää linkkailun, mutta aldon verkkokaupasta voi hyvinkin löytyä :)

Kriitikot

Members.comissa oli Tiger Of Swedenin Daisy pumpsia nudena hyvällä alella, itsekin tilasin sellaiset :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiiitos vinkeistä kamut !! Ja Ann-Marie - olivat tietty myyty loppuun. njäh. 

kyllä mä löydän vielä hei. en lannistu !

Kommentoi