nude cravings

lainahöyhenissäopinnäyte palautettu ja syntymäpäivät lähestyy - yhtälö, joka mielestäni oikeuttaa sallia itselleni pienen lahjuksen. tämä siis täysin tunteella mietittynä. vähemmän lompsalla.


tässä hieman osviittaa, mitä itselleni juuri nyt hinkuisin.


1. Giles & Brotherin nahkainen rannekoru olisi täydellinen ohuen kultavitjan pariksi ranteeseen. mahtuisi siihen lisäksi myös kello, ja miksei kirjava ystävänauhakin. 


2. auringossa palaneen hiekan sävyinen trenssi. merkillä ei lainkaan väliä, kunhan se olisi koruton, kantajaansa imarteleva ja mielellään menneiltä vuosikymmeniltä. kuvan rotsi on Burberry Prorsumin ja täysin tavoittamattomissa. 


3. Johannankin ihastelema Philip Limin Pashli laukku olisi täydellinen lisä laukkupataljoonaani. tämäkin nudena, tai ehkä tummansinisenä. ihan sama, rakastaisin sitä silti. 


translation// my bday is coming and just got my thesis done so feel like gettin myself something expensive  amazing. I need a classic trench coat so bad - and the Philip Lim Pashli. and some chic bracelets to wear with my watch and friendship bracelets. 


 

Kommentit

Leenu (Ei varmistettu)

Minkäs alan opinnäytetyö tuli palautettua? :)
Onnea!

Piret
lainahöyhenissä

Liiketalouden :) On se vaan hieno tunne kun sen saa kunnialla puristettu pakettiin. Kiitos !!

pikkumusta (Ei varmistettu)

Hei, suosittelen ihan oikeesti tätä Ginan trenssiä: http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#product_14... . Hyvin istuva malli, ei mitään turhia yksityiskohtia, puuvillaa, todella edullinen, hyvän värinen (ei liian kellertävä beige). Menee ainakin sen ajan kunnes on varaa siihen burberryyn..

pikkumusta (Ei varmistettu)

Oho, linkki ei toimikaan. Mutta joka tapuksessa tuo trenssi, mikä on alessa online storessa. http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#category_1...

Hertta
Lilou's Crush

Haha, onpas mulla ihan sama tilanne :) Onnea tuhannesti, opparista nyt ja synttäreistä jo etukäteen. Hyvät on himotukset!

Piret
lainahöyhenissä

pikkumusta: kiitos vinkistä ! olen kovin nihkeä kyseistä puljua kohtaan, mutta kieltämättä takki näyttää ihan freesiltä :)

Hertta: Kiitos kaunis <3

Kommentoi