oksallinen joulua

lainahöyhenissä

 

veljeni kuvaili minua tässä taannoin termillä jouluhullu. en nyt ihan 100- prosenttisesti allekirjoita tuota kuvausta, mutta läheltä se liippaa.

katsokaas kun meidän olkkarin nurkkaa on koristanut karu jouluoksa jo pian viikon - enkä näe tässä mitään kovin posketonta. kun ajoissa aloittaa, ehtii kodin somistaa monenlaiseen erilaiseen jouluun yhden sesongin aikana.  n e r o k a s t a.   ei hullua.

translation// our livingroom already has a lil christmas- thingie in the corner.

 

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Olen täysin samoilla linjoilla! Meillä on nököttänyt kaksi (minimaalista) joulukuusta jo viikon - lisää tulee.

heta margareta
Viinillä

Vitsi miten ihana koti teillä on :) Unelmoin kanssa kodin joulukoristamisesta, mutta meidän 55 neliön boksiin ei kyllä mahdu koristeen koristetta :)

Maya

Todella kaunis koti! Olen itse juuri sisustanut omaa kotiani muuton jälkimainingeissa ja nyt, kun kaikki alkaa olla valmista, on ollut hauska pysähtyä katselemaan: Tällainenko on minun tyylini? :)

Kontio
Kontion koti

Kaunis on jouluoksa. Sopii hyvin tuohon sisustukseen muutoinkin.

Cloetta
la maria

Hienot tikkaat sulla! Löysin itse tuollaiset just eilen yhdeltä itsepalvelukirppikseltä ja kotiinhan ne oli kannettava. Nerokasta joulun odotusta sulle :)

Ai että mä tykkään sun sisustustyylistä! Mielettömän kaunista.

Liinaletti (Ei varmistettu) http://lettisekaisin.blogspot.fi

Jaa "jo" viikon, itsehän raahasin ekat jouluteemaiset koristukset esiin jo kröhöm kun talviaika alkoi... Nyt voi onneksi jo hyvällä omallatunnolla renkuttaa joululaulujakin, kun kohta ollaan jo ekassa adventissa :)

PS. ihanat tikkaat!

Kommentoi