pitkään etsitty farkkupari

lainahöyhenissä

 

uusin luottotuotteiden- listalle päässeistä arjen pelastajista on nämä täydellisesti istuvat farkut, jotka keräsivät eilen instastoryssa vilahdettuaan kovasti kyselyitä osakseen.

olen etsinyt varmaan jo vuoden kaksi, kivipestyä perusfarkkua, jossa olisi juuri ja juuri navan alle yltävä vyötärö, aavistuksen kapeneva lahje ja takamukselle imartelevasti sijoitetut taskut. 

malli löytyi ihan sattumalta, kun tuttu myyjä kehotti sovittamaan - oli kuulemma ihan minun farkku. ja johan todella oli. farkku on BikBokin ja nimeltään Mom Stone.

mallistokuvissa sorjasäärisen mallin yllä lahje näyttää - kuten kuuluukin - selvästi cropped mittaiselta. omaan 161 senttiseen varteeni, ja verrattain lyhyisiin kinttuihin, oikeasti hyvinkin lyhytmittaiseksi tarkoitettu lahkeenmitta paljastaa juuri oikean verran nilkkaa. lahje jää ideaalisti noin neljä senttiä ulkokehräsluun yläpuolelle - tämä siis, jos olet yhtä lyhyttä sorttia kuin minä. 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oivoi, kokeilin näitä vähän aikaa sitten eivätkä näyttäneet ollenkaan niin kivoilta kun sun päällä. <3 Materiaali tuntui kyllä hyvältä. :)

Piret
lainahöyhenissä

Harmin paikka :( Itsekin yli viisi vuotta farkkuja myyneenä on kyllä todettava, että nämä on niin yksilöllisiä juttuja - kelle istuu kelle ei. Itselläni usein ongelmana on ettei vyötäröltä hyvät farkut istu kauniisti takamuksesta tai vastaavasti lahje on hassun mallinen. Toivottavasti löydät oman luottoparisi :) 

Essi Helppi
E S S I H E L P P I

Näyttää niin kivoilta, pitää käydä koklaamassa :)

Hsj (Ei varmistettu)

Näyttävät sinun päällä paremmilta kuin mallityttösen päällä. Minusta sinulle ovat täykyn pituiset.

Kommentoi