pitsitetty

lainahöyhenissä

 

ihanaa naistenpäivää kaikki upeat naiset! 

tämän hienon päivän kunniaksi minäkin tervehdyin, ja olen takaisin sorvin äärellä toimistolla. olo on mitä mainioin, ja suorastaan puhkun intoa pitkän potemisen ja joutenolon jäljiltä. 

kävin eilen hieman garderobiani lävitse kepeiden kevätvaatteiden osalta, ja ihastuin uudelleen kuvien valkeaan pitsikaftaaniin. mustan siron topin kanssa puettuna paita saa tyystin uuden elämän, ja olen oikein viehättynyt tähän yhdistelmään. 

lisäsin tämän postauksen loppuun lyhyen videosikermän eilisestä myStorystäni kyseisestä pitsipaitulista. en tiedä ovatko nämä kehnot videoni mistään kotoisin mielestänne, mutta onpahan jotain uutta joskus täälläkin. 

 

translation// wishing happy international women´s day to all you stunning ladies !! ( wearing vintage lace blouse & Zara singlet )

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Niin raikas ja kaunis asu!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

-H (Ei varmistettu)

Ihanaa naistenpäivää ja mahtavaa, että olet vihdoin tervehtynyt!! Sulle sopii hattu ihan mielettömän hyvin ja muutenkin sun look (hiukset, meikki, vaatteet...) on superisti mun mieleen :)

Tasaraita

Ihana paita ja ihana video! Tykkään jotenkin tosi paljon näistä sun videoista kun ne on niin aidon oloisia ja jollain tapaa ihanan kotikutoisia. Osaat olla aidosti ja rennosti kameran edessä. Hih, oon ihan ihastunut. :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti :) mahtava saada palautetta videoista, kun olen aikoinaan ollut niin kovasti niitä vastaan. Kotikutoisuus kuulostaa hyvältä myös. 

Sssssshh (Ei varmistettu)

Sun tukka on aina ihanasti! Jotain tutorialia kehiin? Pliis! ;)

liise (Ei varmistettu)

meikkitutorialia myös jooko, niin fresh! :)

Piret
lainahöyhenissä

Jaiks, oikeastiko? Voisinhan toki alkaa sulattelemaan asiaa :) 

 

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Eilen snäpin puolella kovasti asuun ihastuin!
Näyttää todella upealta!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos ihana Marianne !! 

Kommentoi