puuteriroosa Valentino

lainahöyhenissä

 

hyvin pitkään kestänyt laukkujahkailu on saatu päätökseen. saanko esitellä uuden laukkuihastukseni, puuterinen Valentino Lock. 

laukku on äärettömän siro ja kaunis, ja tuo garderobiini ripauksen vahvasti poissaolollaan loistanutta romanttiikkaa. tuumailin pitkään laukun roosaan taipuvaa sävyä, koska alkujaan tarkoituksena oli hankkia laukku hennossa, ja enemmän perinteisessä beigen sävyssä.

onneksi pidin pääni, sävy on kotisovituksessa osoittautunut todella monikäyttöiseksi.  ja laukku on - jos mahdollista - luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa.

 

 

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Laukun nähtyäni huokasin "ÄLÄ", sillä tämä on ollut SUURI himotukseni PITKÄÄN juuri tässä värissä ja koossa!!!!!!!! Yksi kauneimmista laukuista, mitä olen ikinä nähnyt, käyn viikoittain kuolaamassa tätä netissä, mutta pieniä vaikeuksia tuottaa perustella itselleen a) tarvetta (tosin laukkuja ei ole koskaan liikaa) ja b) hintaa, mikä on suurin este välillämme :/ Mietin myös, mahtaako laukkuun tulla kovin helposti naarmuja?? On se vaan KAUNIS :)

Piret
lainahöyhenissä

Laukku on kyllä täydellinen. Väri on livenä todella hurmaava, eri valossa taittuu vahvemmin roosaan tai vaihtoehtoisesti beigeen. 

Naarmuttumisesta en osaa sanoa vielä, mutta onhan laukun nahka todella pehmeää - metalliosat kokemukseni mukaan kyllä aina saavat osumaa osakseen, mutta käyttöönhän tämäkin on ostettu :) 

Ombre By Sara
Ombre

Todella upea laukku! :) Kivasti rock henkiset niitit ja roosan savy menee yhteen!

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com/

Ihastelin tota sun snäpissä! Tosi kaunis väri <3

Kommentoi