rapea lounassalaatti

IMG_4605.JPG

 

tätä herkkua löytyy tänään lounasboxista.

erilaisten salaattien kasaaminen seuraavan päivän duunilounaaksi kuuluu arki-iltarutiineihini visusti. mielikuvituksen käyttäminen erinäisten rehujen valinnassa on toisinaan hyvinkin haastavaa, joten jaan nyt teillekin viimeisimmän neronleimaukseni, joka pitkästä aikaa maistui raikkaalta ja todella hyvältä.

edamame-korianteri-avokadosalaatti

1 pss soijapapuja (pakaste)

1 limetin mehu

punakaalia

jäävuorisalaattia

lehtipersiljaa

korianteria

avokadoa

saksanpähkinöitä

aurinkokuivattuja tomaatteja

bataattia

fetajuustoa

 

paahda hunajalla, oliiviöljyllä ja sormisuolalla maustettuja bataattilohkoja uunissa kunnes kypsiä. keitä soijapavut pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä. mausta valmiit pavut jäähtymisen jälkeen limemehulla ja sormisuolalla. 

kasaa salaattipohja punakaalista, salaatista ja yrteistä. lisää pavut ja lusikoi avokado joukkoon – sekoita lempeästi. pieni saksanpähkinöitä veitsellä hieman pienemmiksi ja paahda kuumalla pannulla – lisää pannulle muutamia suikaleita aurinkokuivattuja tomaatteja kuin myös öljyä aurinkokuivattujen tomaattien tomaattipurkista.

lisää bataatti, fetajuusto, pähkinät ja aurinkotomaatit salaattiin.

enjoy xx

Koti Ruoka ja juoma Trendit
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.