rapea lounassalaatti
tätä herkkua löytyy tänään lounasboxista.
erilaisten salaattien kasaaminen seuraavan päivän duunilounaaksi kuuluu arki-iltarutiineihini visusti. mielikuvituksen käyttäminen erinäisten rehujen valinnassa on toisinaan hyvinkin haastavaa, joten jaan nyt teillekin viimeisimmän neronleimaukseni, joka pitkästä aikaa maistui raikkaalta ja todella hyvältä.
edamame-korianteri-avokadosalaatti
1 pss soijapapuja (pakaste)
1 limetin mehu
punakaalia
jäävuorisalaattia
lehtipersiljaa
korianteria
avokadoa
saksanpähkinöitä
aurinkokuivattuja tomaatteja
bataattia
fetajuustoa
paahda hunajalla, oliiviöljyllä ja sormisuolalla maustettuja bataattilohkoja uunissa kunnes kypsiä. keitä soijapavut pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä. mausta valmiit pavut jäähtymisen jälkeen limemehulla ja sormisuolalla.
kasaa salaattipohja punakaalista, salaatista ja yrteistä. lisää pavut ja lusikoi avokado joukkoon – sekoita lempeästi. pieni saksanpähkinöitä veitsellä hieman pienemmiksi ja paahda kuumalla pannulla – lisää pannulle muutamia suikaleita aurinkokuivattuja tomaatteja kuin myös öljyä aurinkokuivattujen tomaattien tomaattipurkista.
lisää bataatti, fetajuusto, pähkinät ja aurinkotomaatit salaattiin.
enjoy xx