roshe

lainahöyhenissä

siinä ne nyt komeilee. yksinkertaisesti nerokkaan mustavalkeina.

iki-ihanat uudet niken Roshe run- tossuni. nämä tulevat korvaamaan tulevana keväänä ja kesänä viimevuotiset rikki rakastetut Nike freet. ensiaskeleet kotoisalla puulattialla tuntuivat ainakin todella miellyttäviltä.

translation// new pair in. black & white roshe run.

Kommentit

ssanni (Ei varmistettu)

Minä olen kuolannut Niken Air Max 1 -lenkkareita. Ne olisivat täydelliset kaupunkilenkkarit. :)

Piret
lainahöyhenissä

Ne on kyllä upeet nekin :) omaan mieleen on erityisesti Air Max 2014:it

ssanni (Ei varmistettu)

Pakko tulla tänne vielä hehkuttamaan sitä, että selailin tänään Asoksen alennuspuolta ja sieltä lähti kotiin täydelliset kirkkaanpinkit Air Max Roshet reilulla kuudellakympillä.

Tiiu. (Ei varmistettu)

Hupsista! Oli niin täydelliset tossut, että täältä lähti omat tilaukseen - tosin harmaat oransseilla nauhoilla. Kiitos inspiraatiosta :)

Piret
lainahöyhenissä

nuo on aivan nerokkaat kengät. jotenkin niin yksinkertaiset ja juuri siitä syystä täydelliset :)

Kerttuliini (Ei varmistettu)

Mistä tilasit? Ihanat ovat! Ja varmasti sinun versiosi myös :)

Piret
lainahöyhenissä

omani tilasin Asokselta kun ei muualta mustavalkeita oikein löytynyt :)

Tiiu. (Ei varmistettu)

Asokselta myöskin :)

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Mulla on ollut noi nyt 2,5 vuotta ja lähes päivittäisessä käytössä (lukuunottamatta lumitalvea) ja on kestäny ihan huikeen hyvin! Pestävän sisäpohjan vuoksi voi olla ilman sukkaa... Ihanaa!

Hertta
Lilou's Crush

Minä olen pessyt freerunejani pesukoneessa muutaman kaatosadereissun jälkeen, ja ovat kunnon pyörityksenkin kestäneet tosi hyvin :) Irrotin vielä pohjallisetkin, niin tuli kunnon kuuraus kaikkialle.

miiik (Ei varmistettu)

Näissä rosheissa on sellainen vihreä, jotain hygieenistä materiaalia oleva pohja ja ne on ihan tarkoitettu paljasjalkatarkoitukseen. Freetkin aivan sikahyvät kengät!

Tosi kivan ja mukavan näköiset kengät! :)

laurahooo (Ei varmistettu)

Oon kuolannut naita jo hetken, ihanat! Miten on koon kanssa, onko niken normaali koko vai taytyyko ottaa normaalia isompi kuten nike freessa?

Piret
lainahöyhenissä

Uskomatonta mutta totta - kengissä ei ole kokomerkintää, enkä muista tarkkaan minkä koon ostin :) muistaakseni 37,5 kun freessä isompi eli 38

Ri (Ei varmistettu)

Mistä kengät on ostettu?
Vieläköhän löytyisi jostain.. :)

Piret
lainahöyhenissä

kengät on Asokselta tilattu, mutta Nike.comissa voi tehdä ID- custom versiot eli minkä tahansa väriset Roshet joten sieltä ainakin saa!

nakedtruth
naked truth

Moikka! Ostin samanlaiset ja jäin miettimään tota materiaalia.. tuntuu niin älyttömän ohuelta että halusin kysyä kuluuko se käytössä nopeasti? Ainakin varpaat näkyvät läpi kun on niin ohutta kangasta tossa edessä niin tuntuu vaan jotenkin ''ei-niin-hyvin-kestäviltä'' kengiltä :D toivottavasti varpaat eivät tule tosta läpi joku kaunis päivä, haha :D

Piret
lainahöyhenissä

Niimpä - ikävä kyllä kangas kuluu :( näistä mustista ei tosin niin nopeasti kuin harmaista vastaavista kului. Eli kaksista rosheista varpaat kuluneet läpi joten nyt menee kyllä vaihtoon malli vaikka muuten niin mieluisa onkin.

anonyymi.. (Ei varmistettu)

Kuinka kauan sulla kesti nuo Roshet? Mulla on hakusessa lenkkarit lähinnä kävelylenkeille ja arkikäyttöön, ja Roshe Oneja mietin, mutta just toi materiaalin kestävyys mietityttää.

Kommentoi