ruokailutilan raikastus

lainahöyhenissä

 

loman tiimellyksessä hankin hetken mielijohteesta myös uuden maton ruokapöydän alle. pitkään jurppinut mustavalkea villamatto sai väistyä valkean puuvillamaton tieltä, ja koko tila keveni hetkessä. 

nyt saa taas paremmin henkeä. nämä sisustukselliset jurppimiset kun ottavat aina niin kokonaisvaltaisen otteen allekirjoittaneesta. taisinpa tässä iltana eräänä soittaa ystävälleni aiheesta vitriini tyyliin: "tulen hulluksi jos ei se helvetin vitriini pian kävele vastaan"

että näin. murheemme kullakin. 

mutta tämä matto on jees. ainakin vielä toistaiseksi. 

 

Kommentit

annakp. (Ei varmistettu)

Oletko tsekannut Wanhan Veikon tarjonnan Vaajakoskella? Paikka tuo antiikkia Ranskasta ja valikoima on aika laaja.

Piret
lainahöyhenissä

Olen juu - säännöllisesti käyn katsomassa Vaajakosken ja Seppälän myymälät, ja nettisivuja seuraan myös. Heillä on kyllä kauniita huonekaluja :)

Pyjama
Pyjamapäiviä

Onpa kivan näköinen huone!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

sun sisustuspostaukset = love !

saraja (Ei varmistettu)

Mistä löysit noin ison, valkoisen, yksivärisen ja hapsuttoman maton? Ne tuntuvat olevan kiven alla...

Nannas (Ei varmistettu)

Juu, ihan saman olisin kiinnostunut tietämään. :) Näyttää kyllä ihanan kepoisalta keittiön ilme, joskin mustavalkoinen mattokin oli kaunis.

Piret
lainahöyhenissä

Turun Stockalta! Ja hintakin oli ihan tosi maltillinen, jotain 70€ :) Matto on puuvillaa.

Oulusta (Ei varmistettu)

Katsopa sininenpysäkki.fi-sivut. Liike sijaitsee kyllä Oulussa, että en tiedä miten pitkä matka sinulla sinne on, mutta heidän kuvia myymälästä -osiossa näytti seinustoilla olevan erilaisia kaappeja ja muutama vitriini. Jos oulu ei ole este niin oulussa on myös pikku-liinu, johon voi jättää tuntomerkit tarvitsemastaan huonekalusta ja omistaja ottaa yhteyttä kun löytää jotain kuvailemaasi. En ole itse tuota palvelua käyttänyt mutta nettisvuilla niin lukee. Heillä on tuotteet esillä myös netissä. :)

ingis8

Hei, olen etsinyt kuparinväristä kahvimittaa jo hetken... huomasin nyt sinulla olevan yksi. Mistä olet sen hankkinut? :) 

Piret
lainahöyhenissä

mittalusikka on Nicolas Vahen ja ostettu Köpiksestä, mutta merkkiä myy mielestäni ainakin muutama putiikki pääkaupunkiseudulla :) tai nettikaupoista löytyy varmasti myös.

ingis8

Oi kiitos paljon :) googlaan :)

ingis8

Jee, löysin eilen Tukholman Granpa-liikkeestä HAYn samannäköisen kahvimitan! Kiljahdin riemusta niin, että kaupan myyjä tuijotti minua erittäin oudosti :)

Kommentoi