seesteinen Reydon Grove Farm

lainahöyhenissä

 

tämä koti löi kerrassaan ällikällä. uskomattoman kaunis tila lasiseinineen ja harkittuine kalusteineen - ja mikä valo!

hauska huomata miten rakennusprojektin edetessä* kiinnittää suosikki inspiraatiokohteissa aina huomiota eri asioihin. ensin yleisilme kiinnosti, sitten huomio kiinnittyi materiaalivalintoihin, josta edettiin täydelliseen betonin sävyyn ja nyt syynissä on erityisesti yleisvalaistuksen toteutus. alkaa pikkuhiljaa valjeta kuinka monista tuhansista yksityiskohdista ja valinnoista talo lopulta rakentuu. 

tietenkin olen aivan haltioissani tästä valintojen maailmasta. 

ystäväni - joka rakentaa taloa juuri par`aikaa -  sanoikin minulle juuri: muista suunnitella ja vöyhöttää mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja ja totetuksia, jotta voit sitten lopulta päätyä siihen ensimmäiseen mistä lähdit liikkeelle. precis

source // Leibal.com

edetessä?! eihän tässä olla oikeasti edes lähötelineissä vielä, mutta asian ilmaiseminen näin, antaa itselleni hieman toiveikkaamman fiiliksen siitä että jotain konkreettista olisi muka jo tapahtunut. 

Kommentit

hanna kovanen

Apua, en malta odottaa, että teidän uusi koti valmistuu! Oon miettiny tuota kuviota hieman, ja on tosi ihanaa, että pääsette kokemaan erilaisia (tyylikkäitä) asumismuotoja elämän aikana Se ei aina ole itsestäänselvyys. 

Btw, uudesta kämpästä tulee Keski-Suomen stylein kuvauskohde ;) <3

Saara Kemppi (Ei varmistettu) http://www.saarakemppi.fi/

Tämä on kyllä täydellinen koti! Tältä unelmieni kotikin näyttäisi - fly:n nojatuoli, Menun afteroom, betonikello, ihanat värit ja... AAAAH!

Blogisi on myös tosi kiva: täysin uusi tuttavuus, mutta näköjään selasin yhdellä istumalla jo aika pitkälle, heh.

Piret
lainahöyhenissä

Ihanaa että löysit tänne!! Juu tämä kyseinen koti on valtaisa inspiraatio omassa projektissamme - aivan käsittämättömän kaunis :) 

Kommentoi