snapchat terveisiä

lainahöyhenissä

 

hei toverit

olen saanut snapchat (@TiiuPiret) seuraajiltani hirmuisen määrän ihanaa palautetta viestien muodossa - kiitos siitä. ajattelin vinkata tännekin hieman snäpchat tunnelmia, ja ensimmäiset videoterveiset ikinä. tosin, kiitos olemattomien videonkäsittelytaitojeni, video on todella tökerö kyhäelmä eilisen mystoryn valituista paloista. 

blogini harkitun ulosannin vastakohtana snäpissä meno on kaksinverroin rennompaa. kuvailen paljon reseptejä ja koiratouhuja, päivieni arkisia askareita. eilisen mystortyn tiivistelmä antaa oikeastaan aika kattavan kuvan snäppieni sisällöstä. kotoisaa höntsää, jos muutamalla sanalla pitäisi kuvailla. 

eli jos hieman reteämpi meininki, ja ruuanlaitto kiinnostaa, niin snäpistä löytyy. 

 

Untitled from TiiuPiret on Vimeo.

 

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Latasin itselleni snapchatin vasta parisen viikkoa sitten (tiedän, VASTA) ja olen aktiivisesti seurannut snappejäsi ja oon ihan "rakastunut" niihin ja varsinkin siihen, että päivität sitä niin ahkerasti :)

Piret
lainahöyhenissä

kiitos kovasti kauniista sanoista :) Olen itsekin verrattain uusi käyttäjä, eli tiukan snapchat vastarinnan jälkeen annoin periksi noin 2 kk sitten ja loppu on historiaa..

jennilina
auringon noustessa

Toinenkin snäppiseuraaja ilmoittautuu, eilen illalla kävin vimmalla läpi blogisi reseptejä katsoakseni miten ne grillatut avokadoleivät kannattikaan valmistaa. Mutta taitaa olla niin, että se on tullut ulos vain snäpissä. Hatarapää ei muista muuta kuin avokadon ainesosana :) Snäppisi on kyllä mun suosikkini! 

Piret
lainahöyhenissä

Haha saan näistä leivistä niin paljon viestejä, että kuvaan tuon reseptin tänne blogiin viikonloppuna, ja julkaisen viimeistään alkuviikosta :) 

 

Kommentoi