snapsies

lainahöyhenissä

huomenta  ! olen niin uskomattoman innoissani tulevasta viikonlopusta. 


rakastan yli kaiken raapustella listoja asioista kuin asioista, joten juhlien ostoslista ja menu- lappuja alkaa olemaan aika kattava satsi jo takin taskuissa - yksi listoista on muovitettu. onko tervettä hommaa ?


aurinkoista keskiviikoa. täällä vihmoo -15 pakkanen. kuvitelkaa


translation// random shots once again


 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun kuvat on aina niin ihastuttavia ! Ja muutenkin nämä kuvapostaukset on tosi kivoja. Kiitos kun päivittelet niin usein ja hyvää pääsiäistä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

"...yksi listoista on muovitettu" - hahah! täällä toinen master-tason bile-emäntä ilmoittautuu ja kertoo että tervettä on! näin sinut jyväskylän yössä viime lauantaina, ja olet kyllä megahotti; jotenkin kaunistunut kauheasti. keep up the good work!

Piret
lainahöyhenissä

Virailija: kiitos :) mukava, kuulla että tällaiset tyhjänpäiväset sekakuvapostaukset myös uppoaa !

Vierailija: Hahaa, listojen kirjoitus on parasta mitä tiedän !! Ja saman listan voi kirjoittaa ainakin kymmenen kertaa uusiksi :)

voi kiitos, on kuule lohduttavaa kuulla, että vanhetessa kaunistuu (ja vielä näyttää ravintelissa hehkeältä). Kiitos kamalasti, you made my day ;)

Hehee, laukkuni taskut pursuavat pikku listoja. Mielessä kävi, että voisin ostaa pienen vihkosen johon voisin listojani raapustella, pysyisivät mukana paremmin :)

To-do listat rules!

Irene (Ei varmistettu)

toinen listafriikki ilmoittautuu :D

http://mademoisellepigalle.indiedays.com/

Kommentoi