suosikkiasu arkistosta

lainahöyhenissä

 

asukuva arkistojen kätköstä tismalleen vuoden takaa. 

San Franciscon reissulla kuvatussa asussa on paljon hyvää. etenkin täydellinen Calvin Kleinin Karel- kenkäpari, joista valitettavasti Chloe söi viime kesänä toisen. eräs lukijoistani vinkkasikin tuolloin, että kenkää löytyy vielä myynnistä muutamia kokoja satunnaisista nettikaupoista - ajattelin tämän olevan jokseenkin pysyvä asiaintila, ja päätin tilata uudet sitten joskus.  

no kenkiä ei tietenkään nyt enää saa, kun olisi tarve. 

hyvälestiset ja kauniit korkenkengät tuntuvat olevan niin älytön yhtälö, että näiden jälkeen kohdalleni ei ole sattunut yhtäkään paria. vinkkejä otetaan ilolla vastaan, jos Sinulta löytyy kauniit korkokengät, jotka ovat sekä mukavat, että tyylikkäät. 

Kommentit

Nou

Ebayssä näyttäisi muutamia olevan myynnissä(ei britti ebay). Näillä hakusanoilla: calvin klein karel slingback dress sandals

Piret
lainahöyhenissä

No mä katsoin myös, mutta ei ollut kokoa 7 (37/37,5). Etsinnät silti jatkuu! Kiitos vaivannäöstä :)

Miju (Ei varmistettu)

Ihana asu! Tuli mieleen että oletko käynyt & other stories? Löysin itse sieltä vähän yllättäen ne kauan etsimäni täydelliset+ ajattomat mustat sandaalit ja istui omaan jalkaan jopa paremmin kuin monet kalliimmat merkki kenkäni :D
http://www.stories.com/fi/Shoes/Sandals/Heel_Strap_Leather_Sandalette/58...
Nämä ei nyt tietenkään ole yhtä kauniit kuin Calvin Kleinisi mutta ajattelin vain vinkata että kannattaa kurkkaa toi stories ja olin positiivisesti yllättynyt heidän valikoimasta :)

Kommentoi