superhaalarit

lainahöyhenissä

 

rasti seinään. nyt ne löytyi - täydelliset farkkuhaalarit.

olen sööttejä haalarifarkkuja yrittänyt syynätä kirppareilta ja kaupoista pienen ikuisuuden, mutta ne eivät vain koskaan istu. ei ikinä. kunnes äkkäsin nämä Crockerin haalarit ystäväni päältä savuisen mustassa pesussa - välitön haalarikateus pakotti testaamaan itsekin, ja ai että on hyvät.

täyden 10 pisteen haalarit tarpeeksi kapealla lahkeella, riittävän korkealla vyötäröllä ja yksinkertaisilla detaljeilla. toisin sanoen konstailemattomat housut, jotka istuu. hurraa.

 

translation// found the perfect pair of denim dungarees from JC Jeans Company.

 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Hyvältä näyttää! :) Minäkin löysin ihan loistavat farkkuhaalarit - omani tosin ovat Monkin valikoimaa. Ajattelin, että tällaiset potkuhousut ovat varmaan taasn niitä vaatekappaleita, jotka miesten mielestä ovat naisen yllä ehdotonta NO NO -osastoa, mutta mitä vielä! Poikakaveri ehti jo ylistämään, että ovat lempparit meikäläisen kaikista housuista ikinä. :D Kyllä yllätti, ei voi muuta sanoa.

Piret
lainahöyhenissä

Hahaha no näin minäkin asian kyllä mielsin. Oma poikkis ei nyt varsinaisesti riemusta ratkennut, mutta ei kyllä tymännytkään :)

 

 

hazelna (Ei varmistettu)

Onpa kyllä hyvännäköiset haalarit, ja asu on ihana! :-) En ole koskaan kommentoinut, mutta sulla on ihania ja inspiroivia kuvia joka postauksessa, olisi kyllä kivaa vaihtelua jos joskus olisi asukuvissa eri tausta? :-)

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos! Tuota tausta-asiaa olen miettinytkin viime aikoina. Tuo vaalea seinä vaan on pirun helppo ja armollinen kuvaustausta - etenkin kun kuvat ottaa mieheni, joka ei varsinaisesti mikään kuvaaja ole :) mutta pyrin järjestämään vaihtelua! 

Hertta
Lilou's Crush

haha, kattos kuule mitä mulla oli justiinsa päällä :) http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/paivani-haalareissa

En tosin tarjennut ilman takkia, brrrrr!

Piret
lainahöyhenissä

No EIKÄ!! vähänkö ihana haalarinainen se siellä :) nää on kyllä ihan huikeat ! 

Ps. No en mäkään herranjumala ilman takkia oikeasti painellut jaiks - pikkaisen fotoilluusiota ;) 

Kommentoi