syvästi kosteutettu

IMG_5336.JPG

IMG_5334.JPG

IMG_5337.JPG

IMG_5323.JPG

 

Kaupallinen kampanja, Essex

rasvaan ihoni pääsääntöisesti iltaisin, suihkun jälkeen. en tiedä mikä on se oikea tai suositeltu tapa, mutta tämä sopii minulle. olen kokenut ihoni kanssa karmeita muutama vuosi takaperin, kun sain Australiassa edelleen diagnosoimattomaksi jääneen ihosairauden.

sairaudesta selvittyäni ihonhoitoni ainoa tarkoitus on ollut pitää ihoni tyytyväisenä – mikä tarkoittaa käytännössä ei-allergisoivilla rasvoilla mahdollisimman hyvin kosteutettuna. vähemmän on enemmän on tinkimätön mottoni ihoni kanssa. 

 

IMG_5338.JPG

IMG_5341.JPG

 

apteekista saatavat Essexin hajusteettomat voiteet toimivat iholleni erityisen hyvin, ja kolmesta erilaisesta löytyy aina sopiva tuote.  hydrogeeliä olen käyttänyt myös hellävaraisen meikinpoistoon – nyt kun viimein uskon ettei käsisaippualla ole OK pestä kasvoja iltaisin.

kevyttä, nopeasti imeytyvää ja helposti levittyvää Essex lotionia suosin päivittäisessä käytössä mutta, saunan tai ihonkuorinnan jälkeen rasvaan kehoni mieluusti hoitavammalla ja runsaammalla Essex Plus- emulsiovoiteella. kuiva talvi-ilma edellyttää tuhdimman emulsiovoiteen käyttämistä useammin – tärkeintä on että ihoni kosteutuu perinpohjin ja pysyy rauhallisena.

tässäkin asiassa, eli ihon arvostamisessa, olen huomannut iän tuoneen viisautta. nuorena ehkä jopa kaltoin kohtelemani, tai vähintäänkin  välinpitämättömästi hoitamani iho on onneksi ehtynyt parhaisiin mahdollisiin raameihinsa.

tästä jos jostain, olen kiitollinen.

 

IMG_5326.JPG

IMG_5325(1).JPG

IMG_5266.JPG

IMG_5331.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *