talopohdintaa – kylpyhuone

TALO18.jpg

 

saimme viikonloppuna fiksattua talon pohjaratkaisun viimein valmiiksi. jo moneen kertaan muokattuun huonejakoon tuli suuria muutoksia, ja nyt palaset tuntuu loksahtaneen kohdalleen täydellisesti. 

siispä, on aika aloitta materiaalien syynääminen. tarkemmin ajateltuna kevät tulee oikeastaan niin nopeasti vastaan, että tässä ei kuitenkaan ole liikaa aikaa istuskella asioiden päällä, vaikka useaan asiaan voikin toki vaikuttaa yhä rakennustyön aikana. 

juuri nyt mielen päällä on märkätilojen suunnittelu. taloon tulee ison makuuhuoneen yhteyteen oma ammeellinen kylpyhuone, ja varsinaiset sauna- ja pesutilat tulevat erikseen talon toiseen päähän. päänvaivaa aiheuttaa nyt se, tehdäkö molemmat märkätilat samoilla materiaaleilla, vaiko lähteä hakemaan kahta erilaista tunnelmaa? ja lisäksi on vielä toki wc, jonne sinnekin pitäisi jotain kaunista keksiä. 

makuuhuoneen kylpyhuoneessa on suuri ikkuna, josta näkyy kallioseinämää, ja mäntymetsää. saunasta taas aukeaa suuresta ikkunasta näkymä yli järven. keskenään erilaiset maisemat kyllä mahdollistaisivat materiaalivaihtelutkin vallan erinomaisesti. 

mielipiteitä? pitääkö sama fiilis kaikissa wc-/märkätiloissa, vai heittäytyäkkö aivan hurjaksi, ja miettiä asiaa enemmin tilakohtaisesti? 

 

ps. Snapchatissa tänään (@TiiuPiret) tarinaa ja kuvaa tontilta. 

source/kuvat// pinterest

Kuvakaappaukset11.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *