Tanskan tuomiset

lainahöyhenissä

 

Aarhusin ihanat putiikit lipsauttivat lompakon nyörejä sen verta löysälle, että kotiinviemisiksi kertyi aikamoinen satsi tavaraa.

tanskalainen tavaratalo Magasin oli aivan huikea kokemus. todella tyylikäs kattaus vaatteita ja kenkiä -  mukaan lukien laadukkaan oloinen tavaratalon nimellä kulkeva omatuotanto  - ihana suklaa- ja lakritsimyymälä, sensuelli alusvaateosasto ja laaja sisustusvalikoima, eli toisinsanoen  mitä Magasinista et löydä, et todennäköisesti oikeasti edes tarvitse.

omat tuomiseni keskittyivät vahvasti sisustusakselille vaikka ihanaa vaatetta olisi ollut tarjolla mielin määrin. lopulta käsimatkatavaroihin sullottiin muutama tanskalainen julisteprintti, Trine Mervigin messinkinen kynttilänjalka, kirpputorilta löytynyt tanskalainen tiikkikulho, sulkaata, Nicolas Vahen klipsilusikka, hieman keramiikkaa, muutama vaate ja Bodumin pressopannu.

ps. tuo musta viikattu vaate on scupakankainen pilottirotsi. aivan julmetun siisti. kuvaan sen tänne mahdollisimman äkisti.

translation// souvenirs from Copenhagen and Aarhus.

Kommentit

Mikko – Private Blend

No aika hyvä saalis kyllä! Mahtavaa :)
Köpis hurmasi minut täysin uudestaan viime käynnillä, hyvä niin. Myös Illum oli paljon parempi kuin muistin, mahtava valikoima!

Piret
lainahöyhenissä

no eikö ;) joo Illum oli todella kompakti myös!! ihastuin laukkuosastolla uudestaan kohtalokkain seurauksin Wangin Diegoon..

Mikko – Private Blend

No se laukkuosastohan oli ihan mahtava! McQueenin ja Loewen oma piste samoin Balenciagan ja Valentinon. Wau!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihania juttuja oot löytäny :) Täällä vielä odotellaan meksiko-vinkkejä... ja tuli jo uus kohde minne haluais :D

Piret
lainahöyhenissä

Voi anteeksi mä olen unohtanut tämän täysin :( anteeksi. Enkä ole ehtinyt tännekään postaamaan Puerto Moreloksesta. mutta lyhyestä virsi kaunis - suosittelen varauksetta Puerto Morelosta ja Isla Holboxia: paratiiseja molemmat. Tulum vaikutti myös todella ihanalta :)

Kommentoi