täydellisen virkistävä

kuva(78).JPG

yhteistyössä, Starbucks 

kaikki limusiepot nyt kuulolle –  kauppoihin rantautuu pian terveellinen ja raikas virvoitusjuoma.

Suomeenkin vihdoin kahden kahvilan voimin rantautunut maailmankuulu kahvijätti Starbucks lanseeraa uuden Refresha energiajuoman, jonka virkistävä vaikutus perustuu ainoastaan luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ilman keinotekoisia piristeitä – juoma sisältää hedelmämehua, vihreää kahviuutetta, guaranaa ja B- vitamiinia. perinteisen Starbucks- kahvin rinnalle on siis tulossa pian myös raikas virkistyspommi.

kauppojen hyllyille saapuu kaksi makua: vadelma&granaattiomena ja viileä lime.

sain toki myös tutustua tähän uutuustuotteeseen etukäteen ja molempien juomien maku yllätti autenttisuudellaan – todella runsas maku ilman ylenpalttista sokeria. 100 millilitrassa on niukat 34 kcal, joten puhutaan myös todella kevyestä virkistäjästä. etenkin vadelma&granaattiomena saa täydet kymmenen pistettä heittämällä.

 

kuva(75).JPG

 

Refresha virkistysjuoman lanseerauskampanjan tiimoilta Starbucks järjestää valokuvakilpailun valikoiduille bloggaajille – tehtävänä on ikuistaa yhteen kuvaan asia/asioita tai hetki, mikä virkistää juuri kuvan ottajan parhaaseen iskuun ja fiilikseen. 

teidän lukijoiden mielestä parhaan virkistyskuvan kuvannut bloggaaja palkitaan 500 euron lahjakortilla Net-a-Porteriin !! ja kaikkien äänensä antaneiden lukijoiden kesken arvotaan viisi Net-A-Porterin 150 euron lahjakorttia. palkinnot tässä skabassa ovat todella äärimäisen kutkuttavat.

itse tahdoin vangita kilpailukuvaani nimenomaan hetken – hetken jossa yhdistyy ystävät, Suomen kesä, luonto, terveelliset elämäntavat ja rauha.

tästä hetkestä ottamani kuvan vehreys ja miljöö kuvastaa kesää, kotosuomen kauneinta vuodenaikaa. picnic kattaus viltteineen ja  ruokineen symbolisoi ystäviä ja nautiskelua. syrjäisä paikka sen sijaan nykyisin niin kortilla olevaa rauhaa. koko päivä, tai muutamakin tunti yhden tai useamman rakkaan kanssa tässä paikassa ja hetkessä, ja olisin valmis valloittamaan vaikka maailman.

minulle virkistäytyminen on parhaillaan arjesta irtaantumista ja oman itsensä erityistä huomioimista.

täällä ainakin peukut pystyssä virkistäytymishetkeni voitosta. viisisataaeuroa muotirahaa kuulostaa liian hyvältä.

 

kuva(77).JPG

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *