toistaan kauniimmat

lainahöyhenissä

 

jaiks millaisia valkeita kaunottaria olisi tarjona keväälle. 

tässä nyt olen reippaan vuorokauden verran arponut kummat olisi enempi ihanat itselle, ja Niken mokkasiineihin alan kallistumaan. Conversen lesti kun ei oikein väkisinkään istu miellyttävästi jalkaani.  mutta mielettömän imeliä ovat kyllä molemmat.

nahkaiset Chuck Taylor All Starit täältä, ja Niken Solarsoft Moccasin scuba sneakersit täältä.

translation// lovely white sneakers for spring xx

 

Kommentit

Sanph
Sanph

Noi Chuckit sulatti sydämeni. Nimim. tennarityttö henkeen ja vereen

kämppi (Ei varmistettu)

Niket - nahkanauhoilla.

Piret
lainahöyhenissä

no TOI combo olis kyllä kova!! mieletön idis :)

Ihan lyhyesti

Huhhuh, noi conssit on saatava... 

nananas (Ei varmistettu)

Heei saanko tiedustella, että mitä kokoa käytät vintage leviksissä, että ne on sellaiset mukavan väljät boyfriendit? mulla ei oo tullut kirpparilla vastaan, niin täytyy katsoa ebaysta, mutta koko on vähän mysteeri esim 501:ssä. Sun päällä ne oli niin mageet. oon varmaan sua isompi, mut jos ottaisin esim pari koko isommat kun sinä. Kiitos jos viitsit vastata :-)

Piret
lainahöyhenissä

moi :) nuo kuvan housut oli 28/32.  mutta 501:ssä  on istuvuudeltaan pikkaisen eroja eri pesujen välillä. pääsääntöisesti ovat kyllä melkein 2 kokoa "normaalia" napakampaa mitoitusta, joten jos normisti olet vaikka kokoa 27" niin suosittelisin tilaamaan 29" :)

pieni vinkki muuten kirppareihin: jostain kumman syystä KAIKKI 501 Levikset löytyvät aina miesten farkkujen seasta :) tsekkaa seuraavan kerran siis myös miesten denimtarjonta!

nananas (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy ensin tsekata vielä kirpsujen miesten osastot :)

Kommentoi