toivelistan kärjessä

lainahöyhenissä

muutamia poimintoja omasta toivelistastani. 

1 // yksinkertaisia ja kestäviä neuleita halajan aina. harvoin sellaisia kuitenkaan raaskin hankkia. tämä hollantilaisen Anecdote:n helmenvalkea neule olisi ihana kuoria joulupaketista.

// rakastan käsin kirjoittamista. siksi muistikirjat, -laput ja -liput ovat erityisen lähellä sydäntä. tähän Smythsonin Panama notebookiin olisi ihana rustailla talosuunnitelmia ja ostoslistoja. 

// tulevan keittiömme niemeke kaipaisi muutamaa kaunista tammijakkaraa ympärilleen. varsinaista seurusteluliparetta baarijakkaroineen niemekkeeseemme ei ole tulossa, mutta muutama yleispätevä istuin olisi hyvä olla hollilla. Nikari Perch- jakkara olisi täydellinen tähän tarkoitukseen. 

// rehellisyyden nimissä vaatehankinnoissani on tällä hetkellä yksi teema ylitse muiden: käytännöllisyys. kun olemme luonnonhelmaan muuttamassa, niin kestävät ulkovaatteet ja hyvälestiset vaelluskengät ovat oikeasti ne, mitä vaatekaappini halajaa. Fjällrävenin Keb setti on seuraavana ostoslistalla. 

5 // leipä, ja leivän leipomisen taito kiehtoo. tahtoisin opetella ainakin muutaman bravuureileivän reseptin, ja Teemu Auran ja Markus Hurskaisen  leipäkirja olisi tähän tarkoitukseen täsmäteos. 

// ihoa hellivät tuotteet tuovat hohtoa paitsi hipiään,  myös arkeen. Grown Alchemistin kosteuttava puhdistusnaamio ja Byredon sheavoipohjainen vartalovoide olisi toivottu lisä päivittäisiin ihonhoitorutiineihini. 

Kommentoi