top crops

lainahöyhenissä

poimin Topshopin valikoimista suosikki croptopit näytille. myös Ebay on käännetty ympäri muun muassa hakusanoin vintage croptop ja vintage bustier - lähinnä inspiraation etsimisen kannalta. kysymyksessähän on vaatekappale, mihin ei ihan oikeasti muutamaa euroa enempää kannattane tuhlata.


myös tuo tummansinisen, pahasti urheilutoppia muistuttava kankaanpalanen, on muotiuskottava puettuna ihan siltään valkoisen läpikuultavan kauluspaidan alle - pitää sitä sitten kokonaan tai puoliksi auki.


hyvin todennäköinen skenaario omalla kohdallani, on rokata tätä lookkia kotona eteisen peilin edessä ihan satanolla, ja ulos päästyä napittaa päällyspaita helvetin nopeasti kiinni. niinpä niin.


translation // my top4 fave croptops from Topshop. though I totally prefer DIY versions.

Kommentit

nansk

Jos olisi kroppa (korjaan: keskivartalo :D) hiukkasen timmimmässä kunnossa niin olisin heti kympillä mukana. Ehkä etelänlomalla sitten, kaukana tuttujen katseista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kaverit! Ei sen vatsan tarvitse olla missään erityisessä kuosissa, valitsee vaan tarpeeksi korkeat housut ja tarpeeksi pitkän topin, ei sitä vatsaa tarvitse näkyä kuin ihan muutama sentti tämän trendin rokkaamiseksi! Just saying :) Nii ja jos jännittää, niin takkia vaan (auki) siihen päälle!

Piret
lainahöyhenissä

nansk: Eläs eläs, lueppas seuraava kommentti ;)

Vierailija: Nimenomaan näin !! Ihan justiinsa oikein :) korkeet byysaat, rotsi tai farkkupaita topin päälle auki ja pari senttiä nahkaa näkyviin niin AVOT :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eka = rakkaus ensisilmäyksellä!

http://darlingbluedarling.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikeessa oot Piret! Toivottavasti ehdit kiireiltäsi bloggaamaan vähän useammin, sulla on hyvä blogi, tykkään!

Kommentoi