treenataan yhdessä

lainahöyhenissä

 

aiemmin vinkkaamani lukijatreeni on nyt ajankohtainen. luvassa on kaikille ikään ja tasoon katsomatta sopiva riemuisa yhteistreeni IWELLOjengin, eli 10 jyväskyläläisen bloggaajan kanssa.

treeni pidetään torstaina 8.10. 2015 klo 18-19.30 Tuomijärven Street workout -alueella Jyväskylässä. (jos paikka ei ole tuttu, tule klo 17.50 M-Kotiväylän eteen osoitteeseen Tuomiojärventie 15.)

tilaa on kaikille halukkaille - lisäki 20 ensimmäistä ilmoittautunutta saa hyvin muhkean goodie bagin kotiinviemisiksi. ilmoittaudu mukaan lähettämällä nimesi, yhteystietosi sekä tieto, minkä blogin kautta kutsun sait, osoitteeseen iwellojengi@gmail.com.  ilmoittautuminen alkaa kaikkien IWELLOjengin blogien lukijoille samaan aikaan - siispä nopeus palkitaan. treeneihin saa toki tulla myös ilmoittautumatta.

olisipa hauska nähdä teitä näin kivan teeman tiimoilta. rohkeasti vain mukaan - treeni tehdään kunkin omalle tasolle sopivana ja kehon omaa painoa käyttäen. ei mitään supermiesjuttuja vaan hauskaa liikkumista yhdessä.

Piret xx

Kommentoi