Trendi launch

lainahöyhenissä

 

tänään se tapahtuu - ensimmäinen Lainahöyhenissä-  palsta ilmestyy uunituoreena ja syntylämpimänä trendissä !! oma lehteni odottaa kotieteisessä kärsimättömästi lukijaansa, kun itse saavuin eilen yömyöhään Kreikan uusintalomalle Pargaan. en malttaisi millllläään odottaa ensivilkausta 

tilaajille ja kaupanhyllyille tänään toimitetun lehden ensimmäisellä diy- palstallani jeesaan teitä denimin käsittelyyn Acne henkeen kuvin ja stailausvinkein. odotan kuulkaa todella kovasti mitä teillä on mielen päällä palstan luettuanne - ideoita, vinkkejä, kehitysajatuksia - tahdon kuulla kaiken. 

kylläpä jännittääkin. hih

translation// my first EVER column is been published today in finnish Trendi magazine. so excited !! heres a sneak peek of the first diy tip - trashed denim in Acne spirit worn with a stunning Shakuhachi princess dress xx

 

Kommentit

Valentine

Mun mieleen oli syöpynyt toi Trendin julkaisupäivämäärä siitä kun kerroit milloin se + sun diy-juttu ilmestyy.  ;) Pääsen lehden kimppuun tänään illalla, on kiva nähdä millainen juttu sun tuunauksesta on tehty! Kivaakivaa. Muksaa lomaolostelua sulle sinne lämpöön.

ps. superi asu.

vilma.p
Vilma.P

Luin tänään Trendin jutun ja mun mielestä se oli huippuhyvä. En oo mikään tuunausihminen, mutta tosta sai ideaa ja vinkkejä myös farkkushortsien, -liivien ja -housujen tuunaamiseen. Stailausvinkit oli myös sen verran hyviä, että ehkä kohta oikeasti oon vetelemässä viiltoja vanhaan denimiin.
Ps. Tyykkän tosta tän postauksen viimeisestä kuvasta tosi paljon. Näytät hyvältä ja ihana fiilis!!

rewind and play again

aaargh, oma lehteni kolahti postiluukusta juuri sen jälkeen kun matkustin reiluksi viikoksi pois :s en malta päästä lukemaan !

Hertta
Lilou's Crush

Ja mä potilas en tiedä, koska saan sen käsiini! Argh! Ihanaa Pargaa, toivoo parka.

Irene (Ei varmistettu)
Henriikkaa (Ei varmistettu)

Aurinkoista lomaa ja onnea uudelle palstalle!

Jos ehdit ja viitsit, niin laittaisitko vinkkejä Naxoksen reissulta? Olen itse menossa kuun lopulla ja kuulisin mielelläni lisää Trendissä mainitsemistasi ostospaikoista (nahkajuttuja ja koruja?) ja etenkin ruokapaikoista! Missä kylässä kannattaa vierailla?

Kommentoi