tulisit jo

lainahöyhenissä

 

olen pakahtua tähän odotukseen. jos olet missannut tämän postauksen, kerrottakoot että perheemme kasvaa pian Romaniasta kotiutuvan rescuepentu Chloen myötä. ja täällä on kärsivällisyys odotuksen suhteen täysin nollassa.

noh. onneksi osaan vöyhkän jalon taidon. ja koiravöyhkä on nyt saanut niin suuren niskaotteen meikäläisestä, ettei mikään muu kiinnosta. blogimotivaatiokin on aivan nollassa. tai oikeastaan inspiraatio - mitä ilman bloggaaminen on todella hankalaa ja työlästä.

koira-asiat sen sijaan kiinnostaa. esimerkiksi näin paljon:

  • olen ostanut lähikirpparit tyhjäksi nalleista, koiruleista ja kaikista mahdollisista pehmoista. herranjumala jos lelut loppuu kesken.
  • kasannut Chloelle oman ensiapulaukun (tämä olisi jees myös perheen ihmisille) hiilitabletteineen ja sideharsoineen.
  • opetellut lähiviikkoina ja -kuukausina kotikaupungissani alkavien penturyhmien, koirakurssien ja rekkuriehojen alkamispäivät ulkoa.
  • stalkannut instagramissa vain ja ainoastaan huikeita koiratyyppejä kuten Momo,  Riley, Theron ja Edgar.
  • hankkinut remelit, kaulapannat, pallot, kongit, kurapyyhkeet, kakkapussit ja you name it  furminaattorit mitä tarjolla suinkin on. hieno veto, kun oikeastaan en tiedä minkä kokoinen ja mallinen koira sieltä edes tulee
  • viettänyt 74 tuntia selaillen Etsyn käsityönä tehtyjen pantaan kiinnitettävien nimitagien valikoimaa, ja lopulta löytänyt sen oikean
  • leiponut Chloelle pekoninrasvalla maustettuja luun muotoisia ruis-porkkana-maapähkinävoikeksejä.  tässä kohtaa mieheni kysyi rakentavasti että pysyykö omasta mielestä paketti hyvinkin kasassa mentaalipuolella?

niin että tulisit jo Chloe. äiskä venailee pekonikeksit lämpimänä. ja ehkä menettää järkensä siinä sivussa.

 

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Uskon, että odotus niin vaikeaa! Toivon, että itselläni samat kreisit tunnelmat myöhemmin tänä vuonna! Oletko bongannut näiden valloittavien hauvojen Instan: https://instagram.com/harlowandsage/ ? En kestä :)! Ihanaa, pekonikeksien tuoksuista odotusta sinne! Can't wait for the pics!

Piret
lainahöyhenissä

oi tämä koirakartas on toki tuttu myös - aivan mielettömiä persoonia kaikki! :)

Jenna Claudia (Ei varmistettu) http://fromjenna.blogspot.com.es

Tiedän tunteen! Mua ei oo ikinä jännittänyt niin paljon, kuin junassa matkalla hakemaan omaa adoptoitua pentuani, joka täyttää tänään muuten 6kk! Varaudu kyyneliin ja hämmennykseen kun viimein saat pienen syliin! :')

Piret
lainahöyhenissä

haha kyyneliä ja hämmenystähän tämä on jo NYT :) kyllä siellä HelsinkiVantaa on ihmeissään siitä märinästä kun saan lopulta pennun syliin

Tiiaanna (Ei varmistettu) http://tiiaann.blogspot.com

Ihana tuo viimeinen kohta :D Pennun saapuminen taloon on kyllä aina jännittävää! Koirakuulumisia saa kyllä jakaa tänne blogiinkin tulevaisuudessa, terkuin koirakuumeinen

Morsio
Mennään vaan!

Oi, mikä ihana lista! :D Miten tämä rescue-koiran ottaminen käytännössä tapahtuu? Meilläkin harkitaan koiraa, ja voisimme hyvin harkita kodin antamista kodittomalle!

Piret
lainahöyhenissä

Chloe tulee Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta. Heidän sivuillaan on rutkasti tietoa adoptioprosessista - ja näin keväällä kuulemma Romanian koiratarhat saaavat runsaasti uusia asukeita. Käy ihmessä lukemassa lisää -->   http://kulkurit.fi/

rrr (Ei varmistettu)

Suomenkin löytöeläintaloista löytyy koiria (ja varsinkin kissoja:/), joskus myös pentuja, kannattaa niitäkin googlailla! :)
Osa kerättynä tänne
http://kulkurit.fi/koirat/kotia-etsivat-koirat-suomessa/
http://www.rekkurescue.com/koirat_koditta.php
http://www.kodinvaihtajat.com/?page_id=19

Ulkomailta ainakin seuraavat yhdistykset etsivät kotia kodittomille, monessa koiria myös Suomessa kotihoidossa, jotta pääsee tutustumaan tyyppeihin
http://www.viipurinkoirat.fi/
http://www.koirienystavat.com/fi/koiria-suomessa
http://bulgariankoirat.com/
http://www.espanjankatukoirat.com/koirat/
http://www.espanjankoirat.com/
http://www.pelastetaankoirat.com/elaimet/koirat/

Okei, niitä olikin ihan hirveästi vielä lisää jos googlailee kodittomat koirat Suomessa tms.
Mutta hyvä vain, että rescue-eläimet kiinnostaa, koska

"Maailman eläinsuojeluliiton WSPA:n mukaan kulkukissoja on yli puoli miljardia. Hyvänä kakkosena tulevat koirat, joita arvioidaan elävän kodittomana tai ei-toivottuna maapallollamme 475 miljoonaa yksilöä. Se on 75 % koko maailman koirapopulaatiosta. -- Kuudessa vuodessa yksi kulkukoiranarttu tuottaa jälkeläisineen 67 000 pentua ja kissa satojatuhansia poikasia."

(Lähde, kannattaa lukea: http://www.radionova.fi/ajankohtaista/uutiset/Tanaan-vietetaan-kansainva...)

Annakka (Ei varmistettu)

Heippa! Chloen sisko Cuba on minun tuleva hauvelini :) Ihan samanlaisissa täpinöissä täällä odotellaan...Laita s-postia jos haluat pitää yhteyttä:)

Piret
lainahöyhenissä

eikä!! Mahtavaa :) laita mulle sähköpostia osoitteeseen lainahoyhenissa@windowslive.com - en näe sun sähköpostiosoitetta kommentista! Onpa ihania uutisia :)))))

Piipa (Ei varmistettu)

Aivan ihania uutisia! Todella upeaa että tarjoat kotisi ja sydämesi pienelle kodittomalle. Kiitos! <3

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos!! sain tosin eilen kuvia hurmurista, eikä ole enää kovinkaan "pieni" :))

Anu / timanttiablogi (Ei varmistettu) http://timanttiablogi.blogspot.fi/

Voi, ihanan hassu postaus! :D Onnea uudesta tulokkaasta!!!

Kommentoi