tunnelmia kotoa

lainahöyhenissä

 

ensimmäinen viikko uudessa asunnossa takana, ja täällä näyttää jo kivan kotoisalta.

asunnon sisustamiseen en ole käestänyt sanan varsinaisessa merkityksessä ollenkaan - varmistanut vain, että viherkasveilla on kullakin kasvutarpeisiinsa ideaali valon saanti, ja sijoitellut loput tavarat sinne missä tilaa on piisannut. ja tässä ollaan. 

edellisen asukkaan toimesta olohuoneesta mustaksi maalatut lattia- ja karmilistat ei nekään pistä enää niin pahasti silmään - näyttävät jopa ihan tarkoituksenmukaisilta. 

leppoisaa sunnuntaita! 

 

 

 

 

 

Kommentit

annixx (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/bisousanni/

onpa suloinen asunto! mielenkiintoinen ratkaisu kyllä nuo mustat karmit - mutta toimii! (vaikka sinä saisit kyllä vaikka siivouskomeron näyttämään silmäämiellyttävältä hih.) antaa hyvää tsemppiä oman vuokrakämpän ruukkaamiseen

Piret
lainahöyhenissä

Naapurin 92- vuotias herttainen mummo tiesi kertoa tästä edellisen asukkaan maalausurakasta :) Tämä asunto on hieno esimerkki siitä, miten viihtyisän tunnelman saa luotua melko vähäisellä laittamisella 

niipumaen (Ei varmistettu)

Rakastan sinun viherkasveja ja miten laitat niitä, juuri eilen kävin plantagenissä hakemassa meille peikonlehden ja meinasin seota ja ostaa kaikki maailman viherkasvit!! Onko tuo sinun jättipeikonlehti vai ihan normaali? Ja miten hoidat sitä? Muutenkin tykkään sinun blogista ja instasta, kuvissa ihana tunnelma :)

Piret
lainahöyhenissä

Hahah sinua on selkeästi puraissut viherkärpänen pahemman kerran :) 

Peikonlehteni on juurikin jätti, ja sen hoitamisen kanssa pyrin toteuttamaan mantraa "vähemmän on enemmän". Alkuun kastelin peikonlehteäni liikaa, ja se voi hetkellisesti melko huonosti - nyt kun saa tarpeeksi valoa, ja olen malttanut kastelun kanssa, tekee kasvi hyvää tahtia uusia hienoja lehtiä. 

Kiitos kivasta viestistä, ja onnea viherkasviesi kanssa!

HeiniKo (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää! Sopisiko udella, mistä nuo vaaleat matot tummalla kuviolla on hankittu? Tuontyyppistä itselläkin etsinnässä.

Piret
lainahöyhenissä

Ilman muuta sopii kysyä!

Matot ovat marokkolaisia Beni Ourain mattoja. Toinen on ostettu ZocoHomesta Helsingistä (nettisivuiltaan löytyy valikoimaa), ja suurempi suoraan Marokosta :) 

 

Nannas (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja ihana koti. :)
Tuo vihersisustus on kyllä toden totta lähtenyt lapasesta itse kullakin. :D Miten ihania kukat onkaan.

Kysyisin muuten kipparinlakistasi että meneeköhän koko oikein jos ottaa saman koon kuin ylioppilaslakissa? :)

annanasss (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Tosi ihanasti oot saanut laitettua, edes muovimattoa (jota kauhistelit snäpin puolella) ei huomaa nimeksikään! Mistä oot hankkinut tuon pienen mustan kukkapöydän mikä on lyyraviikunan alla? :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos :) !! Musta pöytä on Annon mallistosta ja siis ostettu edesmenneestä Anttilasta. Vastaavia varmaan löytyy kyllä 

Essi St. Black (Ei varmistettu) https://st-black.blogspot.fi/

Noi mustat listat/karmit on mielettömät, luulin että olet itse maalannut ne! Muovimatto on ikävän näköinen (mutta sika hyvä kävellä), mutta onneksi maailma on täynnä ihania mattoja :)

Kommentoi