valaisinjahdissa

Kuvakaappaukset31-001.jpg

 

tulevan kodin valaistus aiheuttaa märkätilojen materiaalivalintojen ohella kaikkein eniten päänvaivaa. halajan kotiin lukuisia kauniita valaisimia, kuitenkin siten, että touhussa pysyisi joku järki, ja lopputulos olisi tarkoituksenmukainen ja kaunis. 

Bernard Schottlanderin siro Mantis seinävalaisin on ensimmäinen kotiin jo varmuudella lukkiutunut valaisin. sen paikka on olohuoneen seinällä, halkomassa linjakkuudellaan korkeahkoa tilaa. 

keittiön avonaiseksi jätettävälle seinustalle etsin siroja seinävalaisimia. ehkä muutaman vieretysten. tai sitten vain yhden – epäsymmetrisyys kun kiehtoo kovasti sekin. Flosin pallovalaisin pienemmässä koossa ei olisi hullumpi vaihtoehto, mutta jenkkifirma Cedar & Mossin Pearl  valaisin on vieläkin kauniimpi. 

sitten on vielä kauniita vintagevalaismia tursuileva Bukowskis, jonka valikoimat ovat vertaansa vailla. täältä etsin lähinnä katseenvangitsijaa ruokapöydän ylle ja kauniisti patinoituneita seinävalaisimia käytävän piristeeksi. 

on toki niin, että tila kertoo sitten oikeat valaisimet kun aika on, mutta sähköistysten kannalta jotain pitäisi olla jo valmiinakin. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *