valloittava harmaa

lainahöyhenissä

 

vierailin eilen pitkästä aikaa kotikaupunkini hurmaavassa Minzi- putiikissa, enkä säästölinjastani huolimatta onnistunut poistumaan liikkeestä tyhjin käsin. jo aiemmin ihailemani Second Femalen villa-mohairsekoiteneule oli tiputtanut hintaansa sesonkialessa -30%, minkä huomattuani en enää voinut olla ostamatta vaatetta itselleni. neuleessa on veikeän leveät 3/4-osa hihat, mikä tekee puserosta erityisen ihanan juuri kevätkäyttöön. 

kauniin harmaan lisäksi hankin myös kepeät leveälahkeiset vajaamittaiset housut, joita eilen snapchatissa jo malttamattomasti vilauttelinkin. eli kevätgarderobi alkaa olemaan iskussa, enää kelit puuttuu. 

ps. kuten huomata saattaa, olen aivan innoissani kotoa hoksaamastani uudesta kuvauspaikasta. makuuhuoneen ikkunan edessä on nimittäin niin loistava valo, että tällaisten puolivartalo close upien kuvaaminen on ihanan vaivatonta. 

 

 

Kommentit

Iip (Ei varmistettu)

Hei, sun meikki näyttää aivan ihanalta! Oletko tehnyt jotain meikkitutoraalia (siis ihan perus arkimeikistä)? Olisi kiva tietää mitä tuotteita käytät, niin raikkaan näköinen meikki sulla näyttää olevan!

Kiti

Onpas kivan keväinen fiilis kuvissa. :)

Jjj (Ei varmistettu)

Upea neule! :) ja kannatetaan meikki postausta, vaikka sun lempituotteista ;)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kommenteista naiset :) Meikkitutoriaalia on nyt tivattu sen verta useasti, että yritän keksiä jonkun keinoin moisen kuvaamiseen - videot kun eivät ole vahvuuteni. Asia on siis vahvasti mietinnässä.

 

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Upeita kuvia, tuo paita näyttää karkilta!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Kommentoi