viime päivien tunnetiloja

Downloads43-002.jpg

 

en ole ennättänyt taittaa ajatustakaan varsinaiselle blogikuvaamiselle viime päivinä. talon tiimoilta tapahtuu nyt niin paljon asioita tiukalla aikataululla, etten muualle ehdi. 

toisaalta, tällaiset tosielämän kuvakyhäelmät ovat oikeastaan juuri sitä aitoa blogimateriaalia, minkä perään itsekin olen huhuillut.

sitä aitoa elämää, mikä oikeasti on ja tapahtuu. 

lähipäivinä olen ihastellut erityisen kauniita aamuja – sumuisia ja tunnelmantäyteisiä. vaikka päivä ei kunnolla valkenisikaan keskellä kaamosta, on aamuissa valtavasti taikaa.

olen ollut pakahtua ylpeydestä virtuoosimaiseksi esteratsuksi kehittyneen uljaan mustan, Ypäjä Yön, edesottamuksista. hyppäsimme kaksi viikkoa sitten taas tuplasti ruseteille helpoissa estekisoissa. 

olen tuntenut riemua löytämästäni uudesta luottotuotteesta – Madaran Plum Plum- huulivoide kulkee nykyisin aina mukana. ihanan kevyt huulirasva, joka ei kuivata eikä tahmaa. 

olen harmitellut päätöstäni jättää Carrara marmori kokonaan talon pintamateriaaleista pois. perustin päätökseni siihen, että italialainen marmori nyt vaan ei istu perisuomalaiseen metsämaisemaan siinä määrin saumattomasti, että valinta olisi kovinkaan perusteltu.

nyt kuitenkin, takkatoimituksessa tapahtuneen väärinymmärryksen vuoksi, marmoria saattaa sittenkin tulla pienen yksityiskohdan verran. palaan tähän tuonnempana, kun keksimme neuvokkaiden timpureideni kanssa ratkaisun orastavaan tulisijaongelmaan. 

kepeää viikkoa toivoen, 

Tiiu Piret xx

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *