vuosia nähnyt vaunukaunotar

lainahöyhenissä

 

tapanani on aina silloin tällöin koettaa onneani Bukowskin huutokaupassa. tarjolla on usein äärettömän kauniita huonekaluja ja valaisimia, mitä huudan kerran, mutta en jää vahtaamaan - hinnat kun karkaavat usein turhan korkealle.

tämän kauniin tarjoiluvaunun kanssa kävi ensimmäistä kertaa tuuri kohdalle. ujo avaushuutoni jäi ainoaksi, ja sain ilmoituksen että olen voittanut huutokaupan kärrystä. 

olen kaipaillut olohuoneeseen jotain kevyttä elementtiä tuomaan rytmiä kovin yksinkertaiseen sisustukseen - hento lasihyllyinen vaunu sopii täydellisesti valtavien viherkasvien joukkoon rajoittamatta kuitenkaan valon kulkua millään tapaa. 

tämän oli selvästi tarkoituskin löytää tiensä juuri minun kotiini.

niin hyvin se tuohon istuu. 

 

 

 

Kommentit

Jantunen
Tuuletuksia

Oi miten hieno, onnittelut! Vähänkö hyvä tuuri, ettei paikalla ollut ketään kilpailijaa huutamassa. kooPernu on myös paikka, jossa olen bongaillut kauniita tarjoiluvaunuja.

Eveliina28 (Ei varmistettu)

Aivan upea löytö! Ja jos kirpparilta aarteen löytäminen on palkitsevaa niin tuo on vielä asteen siistimpää :D

Bukow (Ei varmistettu)

Minä olen myös huutanut tarjoiluvaunun, muutaman suuren itämaisen maton, valaisimia sekä timanttisormuksen (vuosipäivän kunniaksi).
Taidetta en osta, koska nuo väärennösuutiset ärsytti niin paljon..

svii (Ei varmistettu)

Moikka! Olen monesti ihaillut Bukowskin sivuilla tavaroita, mutta en ole onnistunut ymmärtämään että miten kuljetus onnistuu ja mihin päin Suomea.. oletko saanut kuljetuksen järjestymään Jyväskylään vai hakenut tuotteen Helsingistä? Itse asun Oulussa ja mietin onko noita ihan turha kuolata kun toimitus tänne ei onnistu...

Piret
lainahöyhenissä

Hei! Tämä oli Ruotsin Bukowskilla ja sivuiltaan sai helposti ostettua kuljetuksen Suomen varastolle 60€:lla, mistä hain vaunun sitten itse Helsingistä.

Ainoa huono puoli tuossa systeemissä on se, että saatuasi ilmoituksen siitä, että ostoksesi on nyt saapunut Suomen varastoon - mitä saapumisen aikataulua ei ollut etukäteen saatavilla - säilyttävät tuotetta vain muutaman hassun arkipäivän. Tämän johdosta nouto on pystyttävä tekemään nopeallakin aikataululla

Ihmeituhippi

Apua miten kaunis! Tiedätkö onko vaunulla mitään syvempää taustatarinaa? :)

Piret
lainahöyhenissä

En tiedä kyllä taustasta mitään - ehkä sitä saisi selvitettyä Bukowskin suunnasta :)

Tanjatuo (Ei varmistettu)

Kaunis! Ja kaunis on myös taulu taustalla, mistäköhän se mahtaa olla? :)

Piret
lainahöyhenissä

Taulu on huudettu kylähuutokaupasta - olen sen vain kehystyttänyt uudelleen :) 

Emilia M

Upea vaunu, tiedätkö siitä jotakin enemmän?

Piret
lainahöyhenissä

Minustakin tämä on erityisen upea! En ikävä kyllä tiedä historiaansa..

Kommentoi