weekend

lainahöyhenissäsatunnaisia kuvatallenteita viikonlopulta. nyt aamukahvia litra napaan ja tekemään kaikki ne rästihommat, jotka viikonloppuna jäi upeiden kelien johdosta tuuliajolle.


kuvassa näkyvä nahkainen ystävänauha on uusi suosikki ja tuli täytenä yllätysbonuksena reilunkaupan ruusupuskan mukana - kuinka loistavaa


aurinkoa viikkoonne xx


translation// pics from my weekend. have a great week lovelies xx


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN CLICK CLICK // Instagram @Pirett // FACEBOOK


 

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Hiuksesi näyttävät upeilta näissä!

Piret
lainahöyhenissä

Miss T. Voi kiitos - olisivatpa aina ;)

estelle (Ei varmistettu)

olen ollut alkuajoista asti sun blogin seurailija. blogisi oli ennen aivan ehdottomasti suomen parhaita ja upea inspiraation lähde. en tiedä mitä on tapahtunut, mutta postaukset eivät ole enää samaa luokkaa kuin ennen, eivätkä kuvat. mun mielestä sun blogin sisältö/tyyli tylseni kun palasit ausseista suomeen. ennen sun asupostaukset olivat inspiroivia ja odotin niitä kuin kuuta nousevaa. just sayin. ps. olet kuitenkin edelleen upea ja jatkan toki seurailua xxx

Piret
lainahöyhenissä

estelle: voi harmi - itse en koe tyylilleni tapahtuneen mitään ihmettä Australiasta paluun jälkeen. Mutta se, jos blogin tason koetaan huonontuneen on ikävää kuultavaa. tätä en missään tapauksessa ole halunnut. 

arvostan jokaista lukijapalutetta - asiallista sellaista - niin negatiivisessa ja positiivisessa mielessä, joten olen kovin iloinen että kerroit tuntemuksistasi. yritän niskapitkällä pitää blogin linjan samanlaisena vuodesta toiseen, mutta toisaalta: kasvetaanhan tässä ihmisinäkin koko ajan. mutta eikai vanheneminen tarkoita välttämättä tylsäksi muuttumista. mene ja tiedä.

Kiitos :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas söpöt ranteen koristukset :)

http://guabk.blogspot.com/

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: kiitos :)

Kommentoi