weekend snapsies

lainahöyhenissä

maanantaita kamut !! ehdin muuton keskeltä pyörähtämään viikonloppuna sen verran kylillä, että sain katsastettua uutukaisen UFF:in. ärjyn neonvärisen Boss- kolitsin jätin pitkin hampain rekkiin roikkumaan, mutta kirjava satiinibomber oli  p a k k o  saada. katsokaa nyt noita värejä !!

is it just me, vai onko UFF:in hintataso muiden mielestä vähän turhan suolainen ?

translation// some Instagram shots from my weekend

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä Uffissa kauheen kalliit hinnat. Itse käyn vaan niillä "halpis- päivillä", josta yleensä lähtee sitten hyvät setit kotiin.. Millanen on Jkl:n uff ja missä sijaitsee? Vanhemmat asuu Jkl:ssä ja äiti kertokin että sinne on avattu Uff, mutta ei ollu kuulemma käyny. Tuo takki näyttää kivalle :)

Piret
lainahöyhenissä

Ihan hurjan kalliilta tuntuu kyllä, kun kuitenkin kierrätettyä myydään - akryylisekoiteneuleesta on mielestäni kohtuutonta pyytää käytettynä 16€. Vaikka mitä vekkulia oli tarjolla, mutta en kertakaikkiaan raaski maksaa tuollaisia hintoja..

Uff on Sokoksen alapuolella, vapaudenkadun postin vieressä :) Ihan hyvän kokoinen myymälä kyllä !

Vierailija (Ei varmistettu)

Törkeyden huippu on mielestäni se, että Uff saa ilmaiseksi myytävät vaatteet ja sitten kehtaavat myydä niitä julmetuilla hinnoilla.. Itsekin heitän usein Uffin laatikkoon vaan sen vuoksi, että ei ole muita laatikoita lähellä, enkä jaksa mennä kirpparille myymään. Tuntuu siis aika typerälle, että he pyytävät ilmaisista vaatteista niin kamalia hintoja!

lauraxx (Ei varmistettu)

Ainakin Jyväskylän UFFin hinnat on aivan järkyttävät, esimerkiks H&Mn käytetyistä leoballerinoista pyydettiin 8,9e, jotka muistaakseni maksoi uusina 10e... No mut tyhmä on se, joka maksaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin olen huomannut, että varsinkin Jyväskylän UFF pyytää tavallisista vaatteista kamalia hintoja. Kuka enää haluaa maksaa vanhasta H&M:n neuleesta yli n. 11e, kun uutena on ollut n. 30e. Kerran kysyin asiasta eräästä toisesta paikasta ja joilla on myös melko järkyttävät hinnat ja he perustelivat asiaa vain, että tilavuokra jne. ovat niin korkeat, että pakko laittaa hinnat korkeaksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uffin hinnat kummastuttavat myös täällä Turussa! Hintataso on sama kuin vintageputiikeissa, vaikka valikoima pääosin peruskirppistasoa. Liiketilasta joutuu jokainen vuokraa maksamaan, mutta he saavat kaikki vaatteensa lahjoituksina. "Hyväntekeväisyyttä" liikkeen taustalla on myöskin kritisoitu. Kuinka suuri siivu tuotosta lopulta saavuttaa ne vähäosaiset...

Guest of honor (Ei varmistettu)

Tuo Uff on aika ristiriitainen järjestö, monet kieltäytyvät ostamasta tuotteita sieltä, koska rahat virtaanevat suurelta osin ihan muihin taskuihin kuin heikoimpien auttamiseen. Ohessa ikivanha linkki, mutta kannattaa lukea: http://www.vihrealanka.fi/node/5480/

Tuon mukaan Uffin perustaja oli ainakin silloin etsintäkuulutettu juuri näiden rahaepäselvyyksien vuoksi. Joku Spr:n Kontti voisi olla ehkä vaihtoehto Uffille?

Outi T.
Outi T.

No TODELLAKIN on! Tasarahapäiviltä yritän hamstrata kun ei normaalisti juurikaan miltään second handilta tosiaan hintojen puolesta tunnu...:/

Kommentoi