what Ive been doing lately

lainahöyhenissä

 

 

tunnelmia remontin keskeltä. seinien purkamista, ruispuuroraplingin ja maalattujen tapettien repimistä, puulattian esiinkuoriminen neljän muovimaton alta, paljon kahvia ja rappeutuneiden smyygien voivottelua. sitä paljon hommaa oli ohjelmassa ensimmäiset kolme viikkoa kutakuinkin yötä päivää. 

nyt työmaalla on jo katto levytetty, uudet seinät rakennettu ja lattia viittä vaille valmis maalattavaksi. ja kyökki saadaan ehkä kasattua jo ensi viikolla tuohon viimeisessä kuvassa näkyvälle seinälle ! kuulkaas kun saadaan tänään tilatut kartanolistat katonrajaan ja puulattia sudittua valkeaksi niin saattaa jopa kyynel vierähtää. 

miltäs näyttää ?? 

translation// our new home is turning out real nice..

Kommentit

Maikuli, jolta puuttuu vielä allas! (Ei varmistettu)

Hyvältä =)

Näyttää siltä että se on täynnä mahdollisuuksia ja innoissani odotan että pääsemme ihastelemaan mitä kaikkea hienoa olet(te?) tuonne keksineet. :)

Siistiä! Kyllä te saatte hienon kodin tuosta. Ootan jo uusia kuvia innolla:)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Näyttää erittäin lupaavalta ! ihanat ikkunalaudat ! Ja sun sisustustyylillä tästä tulee upea ! (pienimuotoinen kateellinen huokaus:D)

:)

http://dejiss.blogspot.com

-Maria

Jii (Ei varmistettu)

Wow, wow ja wow! En malta odottaa kuvia lopputuloksesta, silloin voi hyvällä omatunnolla poksauttaa kuohuvan auki. :) Sopiiko udella, teettekö remppaa ihan kahdestaan vai onko teillä ammattimiehiä/-naisia apuna?

Illuusia S

Puulattia!!! Oma koti <3

Piret
lainahöyhenissä

Kyllä tässä aihiota on kyllikseen - vähän vaan jänskättää silti että osaakohan sitä nyt sitten tehdä omalle tyylille uskollisesti kaiken kun alusta loppuun pitää itse päättää kaikki. Hassu tilanne :) välillä iskee pieni epätoivo, että osaanko nyt valita just oikeet materiaalit yms. ja sisustamisen aloittaminen TÄYSIN tyhjästä hirvittää sekin. iiks - eihän tuo valmistu varmaan ikuisuuksiin vielä täysin mieleiseksi

Toki on ammattimiehiä hommissa, kun kaikki tehdään uusiksi: seinät, katot ja lattiat - eipä meikäläiselle ole siunaantunut kun juuri tuota tapettien repimistä ja luudan varressa heilumista :D

 

kirppunen (Ei varmistettu)

Tästä tulee mahtava!

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Voi ei, tästä ei voi tulla muuta kuin upea - sinun sisustustyylin tietäen. Voisin jopa veikata, että omaan makuuni lopputulos tulee hipomaan täydellisyyttä. En tiedä haluanko edes nähdä valmista kämppää, kateus iskee :-D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana. :) Mutta mikä se toinen remontti oikein oli, josta kerroit? On mennyt jotain pahasti ohi kun en ole seuraillut vähään aikaan. :)

Piret
lainahöyhenissä

kirppunen: no toivotaaan ainakin ;) 

Iina-Maria: katsotaan kuinka käy, sanot sitten mitä tykkäät !

Vierailija: ei ole mitään toista remonttia :) tämä on edelleen käynnissä ja ainoa remppa missä olen mukana. omaa kotia siis laitetaan ;) 

Pini (Ei varmistettu)

Hei! Oliko tuossa teidän nykyisen keittiön paikalla keittiö? Viemärit yms? Meillä nyt kaksiossa niin iso olohuone ja haaveilen toimivan kaksion muuttamista kolmioksi yhdistämällä keittiön olohuoneeseen. Saanko udella keittiö/olohuoneen seinien mittoja (pituus/leveys)? Osaisin hahmottaa tuota vähän. Ihana blogi sinulla :) Tulee hyvä mieli lukiessa! -P

Piret
lainahöyhenissä

Hei !! Nykyisen keittiön paikalla oli jo ennestään keittiö - joskaan mitään vanhoja keittiökalusteita ei ollut paikallaan kun ostimme asunnon. Tämän lisäksi putkiremontti oli juuri tehty, eli viemärin paikka oli entuudestaan määritelty jo. Tuon keittiön kaapisto- ja työtasoseinän mitta taisi olla 4,7 metriä ja vastaavasti keittiön ja olohoneen leveys kokonaisuudessaan (ns. ikkunaseinän) pituus olisiko ollut 8-9 metrin välimaastoa :)

Olemme olleet kyllä helkkarin tyytyväisiä tuohon avokeittiön - olohuone ratkaisuun :) Tsemppiä remppaan !! :)

 

Kommentoi