wknd snaps

lainahöyhenissä

viikonlopun tunnelmia puhelimen muistista.

1// launtai-iltana juhlittiin vintage paljeteissa 2// launtaiaamun aamukahvi ennen Trendin kuvauksia

3// huutokaupasta hankittu  vanha klaffipiironki saatiin vihdoin paikoilleen. jummi se on kaunis.

translation// some pics from my weekend

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://pientakotoilua.blogspot.com

Tuo Alexa on vaan niin upea. Ei voi mitään. Toi on kyllä niitä laukkuja, jotka aiheuttaa unelmoivia huokauksia vielä kymmenenkin vuoden jälkeen :)

Kiinnostaisi muuten tietää, mitä sille sinun Diegolle kuuluu nykyään? Vieläkö pystyt sitä käyttämään? Harkitsin jossain vaiheessa sen ostamista mustassa nahassa, mutta aina muistuu mieleen se, millaiseen kuntoon se sinun laukku meni...

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: totta, Alexa on ehdottomasti paras laukkuhankintani :)

Tuota, tuota. Diego on käytännössä aivan riekaleina. Omani on mokkaa, minkä vuoksi varmasti menee huonompaan kuntoon kuin nahkainen versio - tosin onhan mokkaisessakin diegossa hihna ja taskut napakampaa nahkaa, joista värit on kulhatanut ajat sitten veke. Wangin Darcy hobossa tätä ongelmaa taasen ei ole ollut, vaikka nahka tuntuisi olevan samaa.

Mutta ehkä olen vain rakastanut Diegoni puhki kovalla käytöllä. Kyllä se vielä joskus pääsee olalle, mutta on kyllä tosi huonossa kunnossa raasu.

 

 

laru (Ei varmistettu)

Mitkä on Jyväskylän parhaat menomestat tai missä tykkäät itse juhlia?

Piret
lainahöyhenissä

laru:  olen kyllä ilta toisen jälkeen tullut siihen tulokseen, että parhaiten ilta taittuu shakerin kautta brahan. en oikeastaan ole suurten klubien ystävä, mutta koska Blazen kaltaista raflaa ei enää kaupungista löydy, on tultava tällä kaavalla toimeen :)

onko viikonloppuna kemut ?

Kommentoi