ystävät rakkaat

lainahöyhenissä

 

voi näitä naisia. 

olen edelleen niskavilloja myöden täynnä sitä positiivista naisenergiaa, mitä lomalla upeista ystävistä itseeni ammensin.

pitkäksi venyneet lounaat, loputon naurunremakka aamusta pitkälle yöhön, yhdessä valmistetut aamiaiset  ja kylki kyljessä nukutut päiväunet saivat sydämen pakahtumaan kiitollisuudesta. 

näiden kuvien myötä on ilo soljahtaa viikonlopun viettoon.

iloista perjantaita - ollaan hyviä toisillemme. 

Tiiu Piret xx

 

 

Kommentit

Bella donne! (Ei varmistettu)

Oon miettiny monesti, että teidän girl gang on ehkä joku maailman kaunein ja tyylikkäin jengi! Just sellanen jolle olis vähän kateellinen, mutta ei edes voi kun oikeastaan haluaisi vaan päästä osaksi sitä. :-D musta on aina niin ihanaa, että ystävyys voi säilyä noin hyvin isossakin porukassa aikuisiällä, se kun ei ole mikään itsestään selvyys. :)

Piret
lainahöyhenissä

Olipa kerrassaan ihana viesti. Välitin tämän myös ystävilleni luettavaksi, ja he olivat äärimäisen otettuja kauniista sanoista. 

Juuri tällä matkalla keskustelimme paljon ystävyydesta, ja myös siitä kuinka etuoikeutettuja olemme, kun ympärillä on näin suuri joukko vahvoja naisia, joiden keskinäinen ystävyys vain vahvistuu vuosi vuodelta. Tämä kun ei ole itsestäänselvyys, aivan kuten sanoit. 

Kiitos Bella donne!. Sait hymyn huulille - kaikien meidän yhdeksän. 

Kommentoi