Ruokalappuvinkki sormiruokailijalle

DSC05558.jpg

Sormiruokailua aloittaessa hihalliset ruokalaput ovat kaiken a ja o. Ellei sitten anna lapsen syödä vaippasiltaan. Tavallinen ruokalappu ei nimitäin riitä juuri nimeksikään suojaamaan lasta siltä sotkumäärältä, minkä hän ruokailua opetelessaan saa aikaan. Meidän taapero ei enää juurikaan sotke ja hän syö jo hienosti aterimilla, mutta päätin silti ostaa hänelle tämän hihallisen ruokalapun, kun siihen Prismassa törmäsin. Nämä hihalliset ruokalaput on isommillakin syöjillä käteviä erityisen sotkuisten ruokien kanssa. Mustikkatahrat saavat minut näkemään punaista (vai sinistä?), joten mustikkapuuron kanssa heitän aina taaperolle hihallisen ruokalapun päälle.

Tämä hihallinen ruokalappu on tosiaan siis Prismasta ja se on Jutta-merkin tekele. Valmistajana toimii kestovaippojakin tekevä Pilvi. Minulla on ennestään yksi PUL-kankaasta mittatilaustyönä tehty hihallinen ruokalappu, joten tämä oli aivan pakko saada. PUL-kangas kestää pesua 60 asteessa ja se on ainakin meillä säilyttänyt tosi hyvin vedenpitävyytensä. Tämä essu maksoikin vain 6,95 e, joten mielestäni tämä oli todellinen löytö. 

Eli pitäkääpä silmät auki Prismoissa kanssasisaret ja -veljet!

DSC05556.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Kiitti vinkistä! Oliko näitä myös muun värisinä?

    1. Oli ainakin vihreää ja sinistä. Olisko ollut jotain hirviön kuvia siinä sinisessä ja sit oon nähnyt sellainenkin jossa on haikaloja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *