Häppi Valentine’s Day!

Hyvää ystävänpäivää, rakas, laiminlyöty Laura loves ja sen lukijat!

Tämän se vaati: ystävänpäivän. Tarkemmin sanottuna ystävänpäivän illan, jona vedin Hetan neulomat villasukat jalkaan, juoksin lähimmästä kioskista pitsaviipaleen (ensimmäisen ikiaikoihin — olen ollut kuukauden personal trainerin kreisillä fitness-ruokavaliolla), kävin hiplailemaan upouusia kirjaostoksia ja laitoin NBC:ltä pyörimään Datelinen, jossa puidaan kaksi tuntia jotain perhesurmakeissiä hyvin pateettiseen sävyyn. Nyt on aikaa kirjoittaa, Valentine’s Dayn iltana Times Squarella, New Yorkin kaoottisessa sydämessä.

valentines.jpg

Olen täällä alle viikon työmatkalla. Työpäivien jälkeen (ja jetlagin ansiosta myös niitä ennen, nimim. Heräsin 3.40 ihan pirtsakkana) viipotan tietysti maanisena kaupungilla ja imen Nyy Jookkia sisääni antaumuksella. Ei se pelkästään helppoa ole, kun on tällä psyykellä siunattu (äskeisen sanan ympärille voi myös asettaa lainausmerkit): agorafobikolle ja yleisesti panikoivalle Midtown ja juuri Times Square (en todellakaan valinnut itse tätä majoitussijaintia) ovat aikamoinen haaste, kun pilvenpiirtäjät tuntuvat kaatuvan joka puolelta päälle ja avenuet ovat huimaavan leveitä. Neonvalot välkkyvät sänkyyn asti ja viriketulva on ylikuormittava.

Mutta samaan aikaan kun tämä kaikki on liikaa ja hurjaa ja ahistavaa, se on myös hullaannuttavaa, kauneinta ja parasta. Ei tällaista kaupunkia vain ole maailmassa toista. Luvassa siis vielä miljoona New York -tarinaa — mutta paljon muutakin.

 

Olen täällä taas, ihan oikeasti. 

 

Eiku tällä kertaa ihan oikeasti.

Kommentit (6)
  1. Mäki haluan! 🙂 en ole harmikseni koskaan elämäni aikana päässyt matkustamaan Tukholman-risteilyä kauemmaksi

  2. Jeeee! On tätä odotettukin! Tervetuloa takaisin <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *