Harlekiini kaappaa keittiön

Laura loves

Ferm Living vie, minä vikisen. Olen jakanut palstalla jo tuhannesti lämpöisiä tunteitani tanskalaisia, Kööpenhaminaa & harlekiinikuviota kohtaan, joten en vaivaa teitä enää. Sanonpahan vain, että harlekiinit ilottelevat Ferm Livingin syys/talvi 11/12 -kokoelmassa vielä voimallisemmin kuin aikaisemmissa, joten olen sulaa vahaa. Valun harlekiiniruutuina seinää pitkin. Birger Kaipiaisen kiurut voittivat lopulta tv-huoneemme tapettisodan, mutta muutoin Vekkula on harlekiinikyllästetty vyöhyke.

Jotain hyötyä tästä talon vinoudestakin - kun kaikki tiskatessa roiskuva vesi valuu hetkessä kohti keittiön nurkkaa, keittiöpyyhkeitä tarvitaan hurja määrä koko ajan. Toinen syy on se, ettei Vekkulassa ole kuivauskaappia, vaan pannut ja kattilat kuivuvat työtasolla - pyyhkeen päällä. Tämän pyyhkeen. Tai sen identtisen kaksosen. Tilasin Gaudete Kidsistä kaksin kappalein.

Seuraavaan Köpis-retkeen on alle kaksi kuukautta. Veikkaan, että jouluun mennessä minulla on noin 35 uutta harlekiinituotetta kainalossani...

Kommentit

J

Ferm Living o rakkaus! Värihommatki kohillaan.

Ferm Living on. Ne viltit! Uskoakseni sorrun jompaan kumpaan hyvin pian.

laurafree
Laura loves

Kerrankin ois päiväpeittokin jonka kelpuuttaisin. Ja se vaaleenpuna-vauvaharlekiiniviltti! Mää kualen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.