Harlekiini kaappaa keittiön

Ferm Living vie, minä vikisen. Olen jakanut palstalla jo tuhannesti lämpöisiä tunteitani tanskalaisia, Kööpenhaminaa & harlekiinikuviota kohtaan, joten en vaivaa teitä enää. Sanonpahan vain, että harlekiinit ilottelevat Ferm Livingin syys/talvi 11/12 -kokoelmassa vielä voimallisemmin kuin aikaisemmissa, joten olen sulaa vahaa. Valun harlekiiniruutuina seinää pitkin. Birger Kaipiaisen kiurut voittivat lopulta tv-huoneemme tapettisodan, mutta muutoin Vekkula on harlekiinikyllästetty vyöhyke.

Jotain hyötyä tästä talon vinoudestakin – kun kaikki tiskatessa roiskuva vesi valuu hetkessä kohti keittiön nurkkaa, keittiöpyyhkeitä tarvitaan hurja määrä koko ajan. Toinen syy on se, ettei Vekkulassa ole kuivauskaappia, vaan pannut ja kattilat kuivuvat työtasolla – pyyhkeen päällä. Tämän pyyhkeen. Tai sen identtisen kaksosen. Tilasin Gaudete Kidsistä kaksin kappalein.

harlekiini.

Seuraavaan Köpis-retkeen on alle kaksi kuukautta. Veikkaan, että jouluun mennessä minulla on noin 35 uutta harlekiinituotetta kainalossani…

Kommentit (3)
  1. Kerrankin ois päiväpeittokin jonka kelpuuttaisin. Ja se vaaleenpuna-vauvaharlekiiniviltti! Mää kualen!

  2. Ferm Living on. Ne viltit! Uskoakseni sorrun jompaan kumpaan hyvin pian.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *