Kuusi kuuta

Laura loves

Puoli vuotta ja pari päivää takana. Silloin pullautin uljaan pienen Uljas-vauvan maailmaan. Sulon vauva-ajasta jäi muistikuva, että puolivuotiaasta eteenpäin vauvat ovat maailman helpoimpia ja hupaisimpia pötkylöitä. Paree ois olla niin nytkin.

Koska päivänsankari on pukeutunut Kuka lohduttaisi Nyytiä? -teoksen kuvituksesta ammentavaan bodyyn, on syytä siteerata ulkomuistista Tove Jansson -klassikon päätösrivejä.

 

Nyt juhlavalot valaisevat meren mustaa selkää,

nyt lohdutamme toisiamme, emme koskaan enää pelkää.

 

Pelon aikakausi on nimittäin nyt ohitse, sillä - hallelujaa - minulla ei ole tässä elämässä enää hoidettavana hirmuisen kauhistuttavia olentoja nimeltä pikkuvauvat.

Luultavasti. Vähän vauvakuumetta kyllä pukkais... Mutta ei, ei sittenkään. Olemme pariinkin otteeseen pohtineet Aleksin kanssa nopeasti, olisiko meistä tähän vielä kerran. Vastaus on aina yksimielinen: "Ei, ei olisi."

Kommentit

Minni / Lande Living (Ei varmistettu) http://landeliving.blogspot.fi

Teillähän ollaan sitten pullauteltu samoihin aikoihin kuin meilläkin :) onnea puolivuotiaalle!

laurafree
Laura loves

Hyvin pullauteltu, siellä ja täällä! Skål!

anna-liisa (Ei varmistettu)

Vannomatta paras, mieli sen kolmannen suhteen ehtii vielä muuttua moneen kertaan, olettehan nuoria vielä; liian aikaista tässä kohtaa luulla päättävänsä mitään.

laurafree
Laura loves

Kyyyyllä mä melkoisen varma tästä meidän kannasta olen, kaksi on kuitenkin ollut aina meidän kummankin visio lapsiluvustamme, eikä se oikeastaan koskaan ole järkkynyt. Nyt, kun ne kaksi on tuossa, olemassa, mun levoton mieli alkaa vain miettiä, että oliko se nyt tässä. Mutta kyllä se taisi olla. Mulle kolme lasta olisi jo suurperhe, eikä moinen kuulu haaveisiini.

Mutta niinhän se on, never say never jne. Ehkä mä pyöräytän vielä viitoset eläkepäivien ratoksi!

ii-na (Ei varmistettu)

... Ja Tuittu ruusuT sai:

http://www.youtube.com/watch?v=wcUAz9DHVoU

Hyvää vappua teille. :)

Kommentoi