Lahjaluukku 1 aukeaa!

Olen aika hyvä ostamaan joululahjoja, vaikka nyt itse sanonkin. Ja vaikka se on jotenkin syntistä, ra-kas-tan lahjoja ja niiden antamista. Ei saamisella edes niin väliä!

Ajattelin hehkuttaa ydinosaamistani koko joulukuun ajan palstallani ja jakaa päivittäin erinomaisen lahjavinkin. Osa vinkeistä tulee olemaan tyyriitä, osa ilmaisia. Loput siltä väliltä. Aloitetaan!

paketit.

Square Mile Coffee Roastersin vuositilaus: kahvia koko vuodeksi!

Hinta: 143 €

Kenelle: Laatutietoiselle kahvinarkille

Tyylikkään brittipaahtimon 12 kuukauden vakkaritilaus on kahvientusiastin unelma. Postilaatikkoon putkahtaa kerran kuussa (siinä 5. päivän tienoilla) 350 gramman pussi huippulaatuisia alkuperämaapapuja esittelykirjeen kera.

Vastaanottajalta vaaditaan siis kahvimylly, koska formaatti on papu – ei valmiiksi jauhettu kahvi. (Tarjolla on myös espressopaputilaus, mikäli lahjansaaja ryystää mieluummin espressoa/espressopohjaisia kahvijuomia.)

 

Ostin tämän viime vuonna Aleksille, ja olemme olleet koko vuoden kahvionnellisia. Olisi liian tylsää ostaa näin kallis lahja kahdesti (kai), joten tilaus jää uusimatta. En ymmärrä, miten tulemme jatkossa toimeen ja mistä seuraava papudiilerimme löytyy. Ehkä se kaurismäkeläinen, komea, ilmeetön mies Turun Tupakkakaupassa?

Kommentit (2)
  1. Se kaurismäkeläinen ilmeetön mies muuten pitää mutkattomia sikari- & rommikursseja pienille porukoille. Kurssi on tosin ehkä väärä sana. Pari tuntia istutaan nautiskellaan ja joristaan niitä näitä. Ei mitään turhaa hehkutusta tai hienostelua. Ah. Ei sekään mikään huono lahjaidea sopivalle henkilölle.

  2. Tää olisi niin mun lahja! Harmi vaan, että lahjanantajapiirissäni kenelläkään ei taida olla kiinnostusta antaa mulle noin kallista lahjaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *