Lilian, kaupungin kaunein lyyli

Tänään on onnen ilta. Saa pukeutua niin fiineihin vetimiin kuin tahtoo, eikä silti ole ylipukeutunut. Saa kipsutella koroissa ja kirota särkeviä kinttuja – sekä sujauttaa jossain vaiheessa tennarit korkkarien tilalle. Saa pussailla rakkaita naisia, joita saapuu kaupunkiin aina myyttisestä Helsingistä saakka. Saa hipelöidä vintage-kolttuja ja siemailla samalla gin & toniceja. Saa testata viimein henkiin heräneeen Pinellan ihanien läheisten kanssa. Saa ensin juhlia perheensä kanssa, sitten passittaa pojat kotiin & keskittyä tyttöjen väliseen ystävyyteen.

Ennen kaikkea saa katsoa kosketusetäisyydeltä, kun yhden rakkaimman ystävän unelma saa siivet. Riikka on unelmoinut omasta vintage-putiikista niin kauan, kuin olen hänet tuntenut. Yli vuosikymmenen! Sitä visioitiin ensin vuosikaupalla Helsingissä, sittemmin vuosikaupalla Turussa. Nyt se on totta: Butik Lilian, Yliopistonkatu 11a, Turku. Avajaiset alkavat viideltä, ja minä saan toimia niiden ikuistajana. Ripottelen kuvia tietty tänne palstallekin.

Lilianista löytyy vintage-leninkejä & -koruja, mutta myös Riikka Mellinin omaa tuotantoa, eli uniikkeja juhlapukuja. Riikan silkkisestä, ylellisestä tyylistä saa vihiä täältä. Kaikki kuvien kledjut ovat ehtaa Riksaa (mikä hienostunut ilmaus tähän väliin!) – lukuun ottamatta Sulon omppubodya & kirkuvankeltaisia sukkiksia.

Tilaustyötkin onnistuvat Lilianissa. Kannattaa poiketa. Itse aion omaksua liikkeen toiseksi olohuoneekseni: selattavana on muun muassa niin inspiroiva kokoelma muotikirjoja, että yleensä vartin vierailu venyy aina tunniksi. Ne hääpukukirjat, aijai!

Mutta tänään siis juhlitaan. En tiedä, miksi olen tästä niin järkyttävän innoissani. Olihan meillä tuparit viime viikolla, mutta toikkaroin koko illan villasukissa ja varmistelemassa, että kaikille riitti haarukoita. Nyt pääsee ulos fiinistelemään, ihanien hamosten keskelle. Ja olemaan oikein ylpeä rva Mellinistä.

Kommentit (6)
  1. Lilian on todellakin ihana paikka. Rakastuin välittömästi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *