Ookkonää Oulussa?

Kiitos kysymästä, ihan kohta oon! Ja ”ihankohta”lla tarkoitan toki reilua kolmea tuntia. Ihan hyvin, huomioon ottaen että matkanteko alkoi jo neljä tuntia sitten. Oulu ja New York, ajallisesti yhtä kaukana Etelä-Suomesta.

Kulkupelinä siis juna. Seitsemän tuntia – on tää aika hooceetä. Onneksi on töitä, romaania, päiväkirjaa, vesipullo ja univajetta. Sekä ihan uusia maisemia – koskaan en ole käynyt näin korkealla!

photo_on_2012-02-17_at_10.11_3.jpgphoto_on_2012-02-17_at_10.10_2.jpgphoto_on_2012-02-17_at_10.12_3.jpgphoto_on_2012-02-17_at_10.14_2.jpg

Oulussa treffaan Kaisun, tehdään töitä, luuhataan ilta hotellihuoneessa rötisköiden kanssa. Eiku rönttänöiden. Röttösten. Mitä ne nyt oli – jotain oululaisia perinneleipomuksia!

Junat, Kaisut, työt. Tämä palsta toistaa pahasti itseään.

Ensi viikoksi lupaan eksoottisempia tuulia, kebabia ja kylpylöitä: lähden miltei viikoksi juttukeikalle Istanbuliin. Aah!

Kommentit (10)
  1. Mun mielestä taas Turku tuntuu niiiiiin eksoottiselta. Kerran oon käynyt, junalla. Konduktööri ihmetteli määränpäätä, kun meitä oli monta sinne menossa samaan aikaan. Ei kuulemma kovin usein sinnepäin täältä liikuta.

    Kajaanissa on melko rauhallista ja mukavaa. Luonto on lähellä ja kaupunki on sopivan pieni. Kävellen pääsee helposti kaikkialle. Kauhean kaunista on tietysti kesät talvet. Ja täällä on parhaat tyypit. Kaukanahan sitä ollaan melkein kaikesta mutta siihenpä tottuu. Kannattaa tulla käväsemään jos joskus sattuu matkan varrelle!

  2. Oi että! Mä luulin että oli aikanaan hooceetä kun kuljin Helsingissä Turusta töissä, 4h per päivä. Toi kyllä vaatii jo pinnaa. Pari vuotta sitten ei ollut wlaniakaan junissa.. Se vähän auttaa nykyään.

    Ja miten ihanaa, että joku lukee näitä mun juttuja Kajaanissa! Tuntuu niin eksoottiselta ja siistiltä. Haluaisin kuulla, millaista elämä Kajaanissa on.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *