Tiistaipäivä matkassani

Moikka ja mukavaa keskiviikkoa!

Ajattelin nyt kirjoittaa päivä matkassani postauksen, josta selviää ehkä vähän tarkemmin se,mitä päivisin oikein teen. Toki näin opiskelijana jokainen päivä on erilainen, mutta tällainen oli esimerkiksi eilinen tiistaipäivä.

Kello soi 6.10, huomenta! Herätään miehen kanssa arkiaamuisin tuohon aikaan oikeastaan aina. Minulle riittäisi välillä myöhempikin herätys, jotta ehtisin menoihini, mutta mieheni on töiden takia pakko herätä tuohon aikaan. Herään sitten itse myös, on ainakin koko päivä aikaa! Aamulla olen muutenkin energisempi.:) Heräämisen jälkeen hieman aamutoimia, kasvojen pesua ja rasvausta sekä hiusten laittoa. Sitten alakertaan ja puurokattila tulille. Syödään aika usein puuroa aamupalalla, mutta tämä vaihtelee kyllä myös tosi paljon. Meillä ei ole mitään varsinaista ruokavaliota, mutta  pyritään syömään siten, että on hyvä olo.:) Sitten onkin aamupala jo valmista, vähän marjoja puuron päälle ja kahvia lisäksi. Aamupalan ohessa luen Hesaria padilta. Sitten pitääkin jo vaihtaa vaatteet ja laittaa vähän ehostusta kasvoihin. Opiskelut alkaakin tänään jo 8.15 pakollisella kolmen tunnin harjoituksella, joten tässähän tulee jo melkein kiire. Kello on 7.35, kun pääsen ovesta ulos ja sitten pyörän selkään polkemaan 8 kilometrin matka yliopistolle, samalla kuuntelen Suomipopin Aamulypsyä.:) Onpas tänään sumuista! Mutta lämminhän tässä pyöräilessä taas tulee, pitäisihän se jo muistaa.

image_5.jpeg

 

Yliopistolla olen hieman kahdeksan jälkeen ja menen suoraan luokkaan. Käydään kolme tuntia läpi paritehtäviä, jotka meidän piti aiemmin tehdä ja palauttaa. Tämä on niin kivaa ja mielenkiintoista!

7544a663-1e4f-4f8c-8bfd-d2e75af963db3.jpg

Kohta kello onkin jo 11 ja on lounaan aika. Syön salaattilounaan opiskelijaruokalassa. Mielestäni on mukavaa, että yliopistollakin on salaattilounasta tarjolla kohtuulliseen hintaan. Ei myöskään tarvitse huolehtia eväistä aamulla.:)

7596f678-2b2f-4f69-b35c-2a896a0551c1.jpg

Lounaan jälkeen pitääkin jo kiiruhtaa keskustaan, koska olen varannut ajan ripsien sekä kulmien kestovärjäykseen. En ole käyttänyt koskaan ripsien pidennyksiä, mutta kestovärjäyksessä käyn noin kuukauden välein. Ihanaa, onpa taas mukava ja huoliteltu olo!:) Olen löytänyt tosi mukavan ja ammattitaitoisen kosmetologin, jonka luona olenkin käynyt jo jonkin aikaa. Samalla, kun olen keskustassa, käyn myös kirjakaupassa hakemassa lahjoja kummipojallemme. Lauantaina vietetään 3-vuotispäiviä.:) Ostan väritystarvikkeita, koska ne olivat toivelistalla.

8bef7943-08e3-407f-97f2-52f950e117504.jpg

Keskustasta pyöräilen kotiin noin 7 kilometrin matkan. Ihana ilma! Nyt on kyllä ollut aivan mahtava syksy. Jään ottamaan muutaman kuvan.

6d703dbe-03d3-4386-bfd3-eb4c6ca09ea6.jpg

Kotona olen noin kahden aikaan ja alan opiskella. Luen kurssikirjaa noin 1,5 tunnin ajan ja samalla syön välipalaa. Julkaisen myös meidän oopperakäynnistä kertovan postauksen. Oho, kello onkin jo puoli neljä! Nyt pitää valmistautua lenkkivaattein ja lähteä taas. Olen sopinut lenkkitreffit kaverini kanssa. Onpas tosi mukavaa päästä ulos ja juttelemaan ystävän kanssa.:)

Lenkille!

Tosi kiva lenkki! Ja samlla tuli pyöräilyä 7 kilometriä lisää. Ihan hyvä pyöräilysaldo tälle päivälle. Kotona käyn suihkussa, syön kanapastaa ja sitten alan opiskella. Teen laskentatoimen harjoituksia. Taas on pari tuntia vierähtänyt ja päätän käydä vielä lähikaupassa hakemassa kurkkua, banaania ja maitoa.

Illalla katsotaan tallennettua Masterchef Australiaa (johon olemme täysin koukussa 😀 ) ja aloitan tämän postauksen kirjoittamista. Syön vielä vähän iltapalaa.

6ce40997-80d2-40ad-bbaf-fb439dddabff2.jpg

Kymmenen aikaan onkin aika mennä nukkumaan, Olipas taas kiva päivä tänäänkin!:)

 

Sellainen oli siis eilinen päivänä. Olisiko tällaisia postauksia mukavaa lukea muulloinkin?

Mukavaa keskiviikkoa!

kuva_0.png

Kommentit (2)
  1. Pitääpä itsekin joskus tehdä tällainen postaus. Mukavia luettavia 🙂

    1. Niinpä, itsekin tykkään lukea näitä!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *