Haaste vastaanotettu: kymmenen sekunnin meikki

Lentoaskeleita

Ihana Olennaisuuksia -blogin Milka Rantamo heitti minua aika pahalla haasteella: meikki kymmenessä sekunnissa. O-ou! Hetken ihmeteltyäni (ja pohdittuani, matkisinko suoraan Milkaa ja lähtisin hommaan huulipunalla) päätin, että no meikäläinenhän tekee sen meikin kymmenessä sekunnissa. Valitsin kunnianhimoisesti kolme tuotetta, ja ihan oikeasti suunnittelin, että ehtisin käyttää kaikkia. 

Ready, set, go! 

Ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin, olisi selvästi pitänyt valita vähän radikaalimmat aseet.

En saanut videota edes tunnin yrittämisen jälkeen youtubeen, jotta olisin voinnut ladata sen tänne, mutta kurkatkaapa Lentoaskeleita facebookista. Videon pitäisi näkyä ihan kaikille, vaikka ei kuuluisikaan blogini facebook-ryhmään!

Hehee, tästä on hyvä aloittaa viikonloppu.

Haastan kokeilemaan samaa Papylin, Amalin ja phocahispidan. Kjäh kjäh.

 

 

Kommentit

Mrs. K.

Ihana! Tosi symppis video ja sinä. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Heheh, kiitos kovasti! :) Tuntui meinaan tositosi hölmöltä puhua itsekseen läppärille. Olen aina luullut, että videopostausten teko olisi jotenkin helppoa, mutta aloitin tuon ehkä kolme kertaa kun sekosin sanoissani, ja tuntui ihan hirveeltä katsoa omaa naamaa/ääntä ruudulta! :D Eli tästä eteenpäin arvostan TODELLA kaikkia videobloggaajia,jotka osaavat luontevasti jutella kameralle. Kiitos kommentistasi, ei tunnu enää ihan niin hullulta. ;)

phocahispida

Haasteeseen vastattu megavideolla, jossa puhutaan mm. kuolleen värisille sopivista meikkivoiteista ja huultenrajauskyniä syövistä kissoista:

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/15/10-sekunnin-meikkihaaste-ja-videopostaus/

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahaa, ohi aiheen höpöttelyt on vaan hauskoja! :) Kiva kun nappasit haasteen!

Amal
Kuplassa

Voi ei, kääk mikä nakitus. Mun täytyy nyt olla tylsä, sillä itsesensuurini on liian kova liikkuvaa kuvaa kohtaan. Ja tätä ei kai oikeen voi tehdä fiksusti ilman. Vai onko huippuideoita? :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahaa, tämähän siis oli ihan jäätävää. :D Jos ei ihan uskalla kokeilla videoversiota, niin voihan tämän tehdä vaikka nappaamalla muutaman still-kuvan videosta (voi ne ilmeet muuten kun selasin omaani, apua), tai sitten vaan ikuistaa kymmenen sekunnin meikin lopputuloksen. ;)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

JEE! :D Hienosti suoriuduttu! 

 

Ps. oot söpö :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih kiitos, melkoinen suoritus tosiaan! :D Olen muuten luullut, että videopostailu olisi jotenkin helppoa ja rentoa (??), mutta nyt kyllä syön sanani! :DD 

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Joo niinhän sit luulis mut just ton takia munkin videot on aina niin rankasti editoituja :D

Elina U.
Lentoaskeleita

No hyvin osaat kyllä "bluffata" jos näin on (jos termiä voi tässä tilanteessa käyttää), sillä sun videot on aina niin älyttömän luontevasti kulkevia! :)

Kommentoi