Luksusflunssailua

Toimitus haastoi tuossa tovi sitten lilyläiset kertomaan, miten he tekevät darrapäivästä luksusta. No, siihen minulla ei ole tässä nyt antaa vinkkejä (paitsi taannoista raskauspahoinvointijaksoani kuvailin sanoilla ”kuvittele sellainen pahin mahdollinen dagen efter, joka ei helpotu limpparilla ja kestää viikko tolkulla 24/7″) ja voisiko muka aiheesta enää kirjoittaa Tiia Rantasta osuvammin tai hulvattomammin.

Luksusflunssailun minä sen sijaan osaan. Jokainen vanhempi varmasti tietää, millaista on olla itse kipeänä lapsen tahtoessa juuri silloin leikkiä kanssasi, vielä mielellään sählymatsin merkeissä tai piiloa pelaten. Tänään meidän perheen päiväsuunnitelmat menivätkin uusiksi, kun minä vuorostani nappasin sen flunssankantajan osan. Hetki sitten muu väki lähti komeana kauluspaidoissaan ja lahjapaketti kainalossa kohti kaksivuotisbileitä, joihin minä en nyt viitsi mennä tartuttamaan muita.

Välittömästi kun ovi sulkeutui, minä siivosin keittiön pöydän, sytytin kynttilöitä, keitin kuumaa mustaviinimarjamehua ja kannoin alakerrasta peittoni sohvalle. Asettelin itselleni pehmeän tyynykasan, otin kännykän lähelle (ettei vain tarvitsisi nousta ;), tein tuolista sohvan viereen apupöydän, jonka päälle laitoin niitä tärkeimpiä: irtokarkkeja, satsuman ja sitä mehua. Kömmin viluissani peiton alle ja nappasin uusimman Trendin kaveriksi.

img_7574.jpg

img_7584.jpg

Vitsit muuten, miten hyvältä tuollainen maksipolkka näyttääkin! Hmm…

Nämä ovat hyvin tärkeitä juttuja parantumisen kannalta, sanokaa minun sanoneen. Jotkut juovat flunssaan viherinkivääri-smoothieita ja nappailevat goji-marjoja, mutta minä luotan näissä jutuissa vanhaan kansaan, eli mustaviinimarjamehuun ja hunajaan, sekä omiin juttuihini eli hyvällä omatunnolla syötyihin lakuihin.

img_7581.jpg

Paljon lämmintä juomaa, c-vitamiinia ja irtokarkkeja teidänkin viikonloppuun, älkää tulko kipeiksi!

Kommentit (4)
  1. Kiitos kovasti! <3 Ja mua niin harmittaa, kun olen viime aikoina lukenut blogeja niin nopsaan (yleensä kännykällä), että kommentointi on ihan jäänyt ja olen aina vaan päätynyt klikkaamaan niitä sydämiä. Mutta täällä seurataan tiiviisti teidän eloa nyt kahden lapsen kanssa (suuret onnittelut, toivottavasti olen sentään jo onnitellut?)! 🙂

    1. Kiva kuulla. Kyllä onnittelitkin 🙂 Joo kyllä kummasti aika ajoin tuo perhe-elämä + opiskelu/työ saa kliksuttelemaan vaan niitä sydämiä. Etenkin jos on  esim. ”pikku” raskausoireita tai pieniä vauvoja 😀

  2. Niin ihana tuon ylimmän kuvan taustalla näkyvä kukkakuvio <3

    Suuuuret onnittelut vielä näin vähän myöhässä vatsan kasvusta! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *