Perjantaipussi

Varoitus, tässä tulee ehkä koko blogihistoriani turhin postaus. Juttu alkaa kuvalla karkkipussistani. Ja se pussi onkin kuulkaa hartaudella valittu, nimittäin kahdeksan, melkein yhdeksän kuukauden hartaudella ja tarkalla suunnittelulla. 

elokuu2013_003.jpg

Ei minkä tahansa karkkipussin sisältö. 

Kirjoitinkin tammikuussa, kuinka aioin olla karkkilakossa häihin asti. Aika tiukkaa teki aluksi, mutta laitoin kuin laitoinkin karkit jemmaan ja syrjään vierasvaraksi moneksi kuukaudeksi. Heikoin kohtani koko lakkoni aikana oli Makuuni irtokarkkihyllyineen. Monet leffaillat vietin haistelemalla mieheni karkkipussia (kyllä!), ja suunnittelemalla omaa pussiani. No nyt sen tein sitten ihan oikeasti.

Eli ainekset täydelliseen karkkikokonaisuuteen:

  • Muutama kirpeä
  • Yksi tai kaksi suklaata
  • Paljon lakritsin eri variaatioita, kuten jogurttilakut, Kouvolan lakritsi ja lakunapit
  • Merkkareita tai  muuta salmiakkia
  • Vadelmapääkalloja
  • Salmiakkitutteja
  • Kiintiöhedelmäkarkki

Ja koska olin tänään ymmärrettävistä syistä hiukan ruosteessa, lisään listaan imeskeltävät turkinpippurit ja yhden kirpeän remmin. 

Jos koko postauksen läpi paistoi se, että kirjoitan tätä vain säilyttääkseni karkkeja edes siihen asti että mieheni tulee kotiin kalareissultaan, hyvin huomattu. Ehkä ihan leffaan asti en malta odottaa, mutta edes siihen asti, ettei tuore rouva vaikuta ihan hotolta. 

Nyt saa olla eri mieltä jos uskaltaa, tai täydelliseen reseptiini saa toki ehdottaa lisäyksiäkin. Millainen on teistä täydellinen karkkipussi? 😀

Rentouttavaa viikonloppua <3

 

Kommentit (14)
  1. Itse en enää nykyään tykkää irtsareista, mutta tämä postaus sai hymyn huulilleni. Onnittelut pitkästä ja sinnikkäästä karkkilakosta! Olet herkutteluhetkesi ansainnut 🙂

    1. Ei hitsi, ”en tykkää irtsareista” -on kyllä lause jonka sanojia niin kadehdin. 😀 Kiitos kovasti, olipa mukavaa että onnistuin hymyilyttämään, kivaa! 🙂

  2. Salmiakkipääkalloja, merkkareita (salmiakki- ja kola-), lapsuuden sitruunapommeja (tehdäänköhän niitä vielä?), noitapillejä, liitulakua, suklaapähkinöitä, muutama pitkä hedelmämato ja -tutti tuomaan vaihtelua (=palate cleanser). 

    Mutta miettikää tätä: mä en ole koskaan maistanut sitruunapääkalloa! Mikä huutava vääryys! Mistä niitä saa? Ai niin, ja onkohan Helsingin salmiakkikioski vielä auki?

    1. O ou, tämä puute täytyy korjata! Makuunissa niitä on siellä muunväristen pääkallojen joukossa. Tuo hyvää balanssia kokonaisuuteen! 😉

      Ai mitä, onko Helsingissä salmiakkikioski???

      1. Tommi K kertoi että on! Mutta on auki vain kesäisin… Onko kesä jo ohi? :/

        1. Oi olen ihan missannut tämmöisen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *